Ο Παγκύπριος τίμησε τον Ντίνο Ιορδάνου στην θερινή εξόρμηση (βίντεο)

0
242
Ο Ντίνος Ιορδάνου, αριστερά, και ο πρόεδρος της ΠΣΕΚΑ και του Παγκυπρίου Συνδέσμου, κ. Φίλιπ Κρίστοφερ. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Με εξαιρετική επιτυχία πολύ κέφι και $80,000 στο ταμείο του διεξήχθη η θερινή οικονομική εξόρμηση του Παγκυπρίου στο εστιατόριο Cove του Long Island, Πέμπτη 19 Μαΐου.

Η μοναδική στο είδος της εκδήλωση είχε πρωταρχικό στόχο την οικονομική ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παγκυπρίου αλλά συγχρόνως και την τιμητική αναγνώριση του Ντίνου Ιορδάνου.

Ο τιμηθείς κ. Ιορδάνου πρόσφυγας από τα κατεχόμενα της βόρειας Κύπρου με 200 δολάρια στην τσέπη όλο κι όλο και με μεγάλα όνειρα ήλθε στη Νέα Υόρκη μετά την εισβολή. Σπούδασε αεροδιαστημική μηχανολογία στο NYU και πολύ σύντομα μετά την αποφοίτηση του ασχολήθηκε με τα ασφαλιστικά στον τότε ασφαλιστικό κολοσσό AIG.

Η επαγγελματική πορεία του Ντίνου Ιορδάνου ήταν εξαιρετικά επιτυχής σε όλο το διάστημα της καριέρας του αλλά, όπως ανέφερε στον εμπνευσμένο λόγο του, η μεγαλύτερη ικανοποίηση για ένα άνθρωπο είναι η προσφορά του στην κοινότητα και την κοινωνία. Ο τιμηθείς ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Παγκυπρίου και ένα από τα καλύτερα σέντερ φορ της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΠΣΕΚΑ και του Παγκυπρίου Συνδέσμου Αμερικής Φίλιπ Κρίστοφερ παρουσιάζοντας τον κ. Ιορδάνου αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων στην εξέχουσα προσωπικότητα του, την φιλοπατρία, την φιλομάθεια και την ποδοσφαιρική δεινότητα με έμφαση στο δεξί σουτ του Ντίνου που έσπερνε πανικό στα αντίπαλα δοκάρια.

Και οι δύο εκλεκτοί ομογενείς ο κ. Κρίστοφερ και ο τιμηθείς κ. Ντίνος Ιορδάνου δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην ανάγκη γερής μόρφωσης των νέων για μια πετυχημένη ζωή με νόημα και ουσία και τους προέτρεψαν οτι είναι η σειρά τους να ηγηθούν και να αναλάβουν τα ηνία της οργανωμένης ομογένειας.

Ο πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου και της ΠΣΕΚΑ, Κ. Φίλιπ Κρίστοφερ. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.

Άψογη με όλη τη σημασία της λέξης ήταν η φιλοξενία του Γιώργου Ιορδάνου ιδιοκτήτη του  “The Cove Restaurant & Oyster Bar”, 74 Shore Rd. Glen Cove NY. Ο μπουφές με θαλασσινά, η ποικιλία ορεκτικών και οι νοστιμότατοι μεζέδες σε συνδυασμό με εξωτικά ποτά, μπύρες και κρασί με ντεκόρ και περιβάλλοντα χώρο που θύμιζε Ελληνικό νησί, ήταν εγγύηση απόλαυσης.

Η επιλογή του χώρου και η άρτια οργανωτική δομή της εκδήλωσης ήταν αποτέλεσμα του ταλέντου και της δουλειάς δύο πρώην παικτών του Παγκυπρίου του Παναγιώτη Χαλκίδη και του Ανδρέα Παφίτη.   

Στιγμιότυπο από την δεξίωση. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Από αριστερά διακρίνονται οι Νίκος Τζιάζας, Μαρτίνος Κυπριανού και Ντίνος Ιορδάνου. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Η νεότερη γενιά του Παγκυπρίου Συνδέσμου. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Σε πρώτο πλάνο ο ΓΙώργος Χαλκίδης, αριστερά και ο Νίκος Τζιάζας. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Οι ποδοσφιαριστές του Παγκυπρίου. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Ο τιμώμενος Ντίνος Ιορδάνου. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Στιγμιότυπο από την θερινή οικονομική εξόρμηση του Παγκυπρίου Συνδέσμου για το Αθλητικό του Τμήμα. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.