Ο Μητροπολίτης Σουηδίας επέδωσε στον κ. Βαρθολομαίο τιμητικό τόμο για την επίσκεψή του στη Στοκχόλμη

1
93
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, κ. Βαρθολ,μαίος, αριστερά και ο Μητροπολίτης Σουηδίας, κ. Κλεόπας.

Τιμητικό τόμο για την Πατριαρχική επίσκεψη στη Στοκχόλμη, που πραγματοποιήθηκε το φθινόπωρο του 2019, επέδωσε στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο ο Σεβ. Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυίας κ. Κλεόπας.

Ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Παναγιώτατο την Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022, ενημέρωσε για το επιτελούμενο έργο στην Ιερά Μητρόπολη Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυίας, ενώ εξέφρασε προς τον Πατριάρχη, με την ευκαιρία των ονομαστηρίων του, τον βαθύτατο σεβασμό και τις εγκάρδιες ευχές του ιδίου προσωπικώς καθώς και του ποιμνίου της εκκλησιαστικής Επαρχίας του.

Ο Παναγιώτατος ευχαρίστησε για τον τιμητικό τόμο που εκδόθηκε με την φροντίδα του Σεβασμιωτάτου, εκφράζοντας την Πατριαρχική ευαρέσκειά του προς τον Μητροπολίτη κ. Κλεόπα για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλει, μαζί με τους συνεργάτες του, για τη διακονία του ποιμνίου της Μητροπόλεως που του εμπιστεύθηκε η Μητέρα Εκκλησία, και του ζήτησε να μεταφέρει προς όλους τους πιστούς την Πατριαρχική ευλογία του και τις πατρικές ευχές του. Ακόμη συνεχάρη τον άγιο Σουηδίας και του εξέφρασε την Πατριαρχική του ευαρέσκεια για την απόρριψη από τις επίσημες αρμόδιες αρχές όλων των εις βάρος της Μητροπόλεως κατηγοριών για δήθεν οικονομικές ατασθαλίες.

- Advertisement -

1 COMMENT

  1. Όμοιος ομοίω αεί πελάζειν……έλεγαν οι
    Σοφοί Αρχαίοι μας πρόγονοι.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.