ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Επιτροπή Λαχείου σε συνεργασία με την Επιτροπή Παρελάσεως την Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 και ώρα 7.00 μ.μ. θα διοργανώσουν στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια την κλήρωση του λαχείου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

Η κλήρωση, ακολουθώντας την παράδοση, θα είναι ανοικτή για το κοινό και για τους δημοσιογράφους της ομογένειας και θα παράσχει την δυνατότητα στους παρισταμένους να γνωριστούν από κοντά με τους κ.κ. Αναστάσιο Καραγκούνη και Βασίλειο Εγγλέζο, οι οποίοι παρά τις όποιες καθυστερήσεις στην εκτύπωση των λαχείων και της συντόμου περιόδου που είχαν διάθεσή τους κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα και να καταστήσουν το λαχείο του 2022 ως ένα από τα επιτυχημένα της τελευταίας δεκαετίας.

Ο κ. Αναστάσιος Καραγκούνης μιλώντας στις «Αναμνήσεις» επεσήμανε ότι οι εισπράξεις από τα λαχείο ενδέχεται να αγγίξουν τις $45.000 και κάλεσε όσους έχουν παραλάβει προς πώληση λαχεία να σπεύσουν να παραδώσουν στην οικονομική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τους Χρήστο Βουρνά και την Σπυριδούλα Τσουκαλά, τα εισπρακτέα, και στην Επιτροπή τα απούλητα λαχεία.

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα πουληθούν όποια λαχεία έχουν απομείνει, καθώς το λεύκωμα και το λαχείο αποτελούν δύο κύριες πηγές χρηματοδότησης της παρελάσεως», επεσήμανε ο κ. Καραγκούνη.

Το Άγημα των Ευζώνων της Προδρικής Φρουράς. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Η κλήρωση του λαχείου του λαχείου σηματοδοτεί την λήξη και της ερανικής περιόδου για την Παρέλαση του 2022, η οποία όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» έλαβε χώρα την Κυριακή 5 Ιουνίου στην 5η Λεωφόρο.

Παράλληλα παρέχει την δυνατότητα στην ίδια την Επιτροπή Παρελάσεως να κάνει και τον οικονομικό απολογισμό της Παρελάσεως και δεν αποκλείεται την ερχόμενη Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022, να συγκαλέσει στο Σταθάκειο Κέντρο πανομογενειακή συγκέντρωση για να προβεί στον οικονομικό και γενικότερο απολογισμό της Παρελάσεως.

Ανεξάρτητη Εξελεγκτική Επιτροπή

Η Ανεξάρτητη Εξελεγκτική Επιτροπή της Ομοσπονδίας έχει σχεδόν ολοκληρώσει το έργο της και πληροφορίες των «Αναμνήσεων» κάνουν λόγω για την έκδοση των πορισμάτων περί τα τέλη της εβδομάδας.

Οι ίδιες πληροφορίες φέρουν τους συμπροέδρους της Επιτροπής Κώστα Μάστορα και Γιάννη Στρουμπάκη την Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 να συγκαλέσουν τις δύο πλευρές της Ομοσπονδίας και συγκεκριμένα το εκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο με πρόεδρο τον κ. Γιώργο Γεωργόπουλο και την πλειοψηφία της Επιτροπής των Πρώην Προέδρων – που απαρτίζεται από τους κ.κ. Δημήτριο Καλαμαρά, Δήμο Σιώκη, Νικόλαο Διαμαντίδη και Ηλία Τσεκερίδη προκειμένου να τους ενημερώσουν για την ευρύματα της έρευνας της τελευταίας 6ετίας.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.