Μιλρέντ (Ξιάρχου) Τζόρντεν – Mildred (Xiarhos) Jorden (1930 – 2018)

  0

  Η Μιλρέντ (Ξιάρχου) Τζόρντεν (Mildred (Xiarhos) Jorden) το Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της.

   H νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τρίτης, 26ης Ιουνίου 2018, στις 11.00 π.μ. στον ναό του Αγίου Γεωργίου στη διεύθυνση 186 Cross Rd., Dartmouth, ΜΑ. Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο «Pine Grove Cemetery”.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα θετά της παιδιά Temple και Ise Jorden, Eleanor Tabi Haller-Jorden, Marion Telva Jorden και το σύζυγο Charles Zanazzi, τα εγγόνια Sei Jorden, Juerg και George Haller, Jorden, Emma και Jake Zanazzi, Carolyn X. Bishop και Patricia Verronneau, και τον ανιψιό της Steven Xiarhos.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο New Bedford της Μασαχουσέτης και ήταν κόρη του Ευστράτιου Ξιάρχου και της Κυριακής, το γένος Γαϊτάναρου.

  Μετά την αποφοίτηση από το λύκειο New Bedford High School μετακόμισε στην Ουάσινγκτον για να σπουδάσει στο George Washington University. Προσελήφθη στην υπηρεσία United States Information Agency (USIA) και υπηρέτησε στη Δυτική Γερμανία, στο Μέξικο στο Λίβανο και στη Γαλλία.

  Είχε έφεση στις ξένες γλώσσες και ομιλούσε άπταιστα τα Γαλλικά, τα Ισπανικά, τα Ελληνικά και τα Αγγλικά.

  Μετά το γάμο της με τον πρέσβη Bill Jorden δεν εργάστηκε αλλά υπήρξε το δεξί χέρι του συζύγου της τη δεκαετία του ’70 όταν ήταν πρέσβης των ΗΠΑ στον Παναμά.

  Η αείμνηστη ήτα δραστήριο μέλος της κοινότητας του Αγίου Γεωργίου στο Ντάρτμουθ της Μασαχουσέτης.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.