Δημήτρης Κασβίκης – Dimitris Kasvikis

  0
  Κερί.

  Ο Δημήτρης Κασβίκης (Dimitris Kasvikis) την Παρασκευή, 22η Ιουνίου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας σε πένθος την σύζυγό του Αναστασία, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

  Η σορός του το απόγευμα της Τρίτης, 26ης Ιουνίου 2018, από τις 5.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής, στη διεύθυνση 3573 Bruckner Blvd, Bronx, NY 10461.

  Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τετάρτης 27ης Ιουνίου 2018 στις 9.30 π.μ. στον εν λόγω ναό.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Αναστασία το γένος Μπακογιάννη, τα παιδιά του, τα εγγόνια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών είχε γεννηθεί στα Αλέστια Ευρυτανίας και ήταν υπόδειγμα συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου.

  Ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας της Ζωοδόχου Πηγής στο Μπρονξ, π. Συλβέστρος Μπερμπέρης μιλώντας στις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την θλίψη του για το θάνατο του Δημήτρη και τόνισε ότι η κοινότητα συμμετέχει στο πένθος της οικογένειας.

  Παράλληλα τόνισε ότι η προσφορά της οικογένειας Κασβίκη στην κοινότητά της Ζωοδόχου Πηγής είναι διαχρονική και πολυδιάστατη.

  «Ο Δημήτρης και η Αναστασία ήταν υπόδειγμα Ελληνορθοδόξων και γαλούχησαν τα παιδιά και τα εγγόνια με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας. Περιττό να σας πω ότι ο γιος τους Κωνσταντίνος Κασβίκης είχε διατελέσει υπεύθυνος του ελληνικού φεστιβάλ και σήμερα είναι α’ αντιπρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου. Προσευχόμαστε όπως ο Θεός αναπαύσει την ψυχή του και δώσει κουράγιο και δύναμη στην Αναστασία, στα παιδιά και στα εγγόνια να νικήσουν τον πόνο και τη θλίψη», πρόσθεσε ο π. Συλβέστρος.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.