ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Με το καθαρό σκορ 4 – 0, ο Παγκύπριος επικράτησε στα ημιτελικά του Cosmopolitan League της ομάδας των Ιρλανδών, NY Shamrock SC. Η Ελληνική ομάδα έδειξε για μια ακόμη φορά την ανωτερότητα της και μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης πέτυχε το πρώτο γκόλ μετά από λάθος και ολιγωρίας της άμυνας των αντιπάλων και με τον Οστερμαν να εκμεταλλεύεται το λάθος άνοιξε το σκορ για να ακολουθήσει το δεύτερο γκολ με καρφωτή κεφαλιά του Τσικρουέν στο 26 λεπτό.

Λίγα λεπτά αργότερα στο 31ο Ανδρέας Ιωσηφίδης πέτυχε το 3 τέρμα από θέση κατευθείαν κόρνερ.

Έκτοτε η κυριαρχία του Παγκυπρίου στον αγωνιστικό χώρο ήταν απόλυτη και στο δεύτερο ημίχρονο ο έμπειρος Έλληνας προπονητής Στρατής Μαστροκυριάκος συνέχισε τον αγώνα με αναπληρωματικούς προκειμένου να ξεκουράσει την ομάδα εν όψη επικείμενων υποχρεώσεων.

Στιγμιότυπο από τον αγώνα. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης

Με τον αέρα του νικητή και στο ρελαντί συνέχισε το παιχνίδι μέχρι το 24 λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου που επετεύχθη το τέταρτο γκολ του Παγκυπρίου. Ο υπόλοιπος αγώνας κύλησε χαλαρά έως τη λήξη, χωρίς η Ελληνική ομάδα να πιεστεί ιδιαίτερα.

Στον τελικό της τελικό της Κυριακής 9 Ιουνίου 2019 ο Παγκύπριος θα αναμετρηθεί με την Cedar Stars Αcademy που όπως έγραψαν οι Αναμνήσεις το βράδυ της Δευτέρας, 3 Ιουνίου 2019 νίκησε στα πέναλτι την ιστορική ομογενειακή ομάδα NY Greek American.

Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης
Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.