ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ήταν η πρώτη νίκη της Ελληνικής ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα με μια ήττα και μια ισοπαλία στο ενεργητικό της μέχρι στιγμής. Με γκολ από τα αποδυτήρια στο 3΄ λεπτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή ότι το θηρίο που λέγεται Παγκύπριος ξύπνησε από το λήθαργο διψασμένο για μεγάλη νίκη. Χατ τρικ ο ανεπανάληπτος Charly Ledula να πετυχαίνει τα πρώτα τρία γκολ της ομάδας. Το πρώτο γκολ του Ledula ήλθε στο 3΄ λεπτό με ατομική προσπάθεια κατεβασιά, αριστερά από το κέντρο, να αδειάζει έναν – έναν όλη την άμυνα και να σκοράρει με εκπληκτικό τρόπο.

Το δεύτερο με πανομοιότυπο τρόπο στο 24΄ και το τρίτο στο 27΄μετά από ανατροπή μέσα στη μεγάλη περιοχή και πέναλτι που εκτέλεσε επιτυχώς ο ίδιος. Στο 33΄λεπτό σημειώθηκε το τέταρτο γκολ της Ελληνικής ομάδας. Όπως αναμενόταν το δεύτερο ημίχρονο ήταν χαλαρό στο ρελαντί.

Με το αποτέλεσμα και τη νίκη εξασφαλισμένη, δόθηκε η ευκαιρία στο προπονητή του Παγκυπρίου να ρίξει στο αγώνα όλους τους αναπληρωματικούς. Στο 30΄ λεπτό ο Παγκυπριος πέτυχε το 5ο τέρμα, αποτέλεσμα που έμεινε αναλλοίωτο μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού.

Η μεγάλη νίκη του Παγκυπρίου αφιερώνεται στο διοικητικό στέλεχος Γιώργο Ανδρέου που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.    

Η θρυλική ομάδα του Παγκυπρίου Συνδέσμου. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Ο Ledula πετυχαίνει το δεύτερο γκολ. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Ο Ledula πετυχαίνει το δεύτερο γκολ. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Ο Charly Ledula ανοίγει το σκορ στο 3΄λεπτό. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης
Ο Φίλιπ Κρίστοφερ, αριστεράμ ενώ συνομιλεί με τον γενικό αρχηγό του Παγκυπρίου Γιώργο Χαλκίδη. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Στο κέντρο διακρίνεται ο πρόεδρος του Παγκυπρίου Φίλιπ Κρίστοφερ. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.