Μάριον Μ Κάκης – Γιουνγκ – Marion M Kakis Young (1935 – 2018)

  0

  Η Μάριον Μ, Κάκης – Γιουνγκ (Marion M. Kakis – Young) το πρωί του Σαββάτου, 22 Δεκεμβρίου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Lowell General Hospital, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

  Η σορός της το απόγευμα της Πέμπτης, 27 Δεκεμβρίου 2018, από τις 4.00 – 7.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «H.L. Farmer and Sons Funeral Home», στη διεύθυνση 106 Summer St., Haverhill, ΜΑ.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Παρασκευής, 28 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 10.00 π.μ. στον ιερό ναό των Αγίων Αποστόλων στη διεύθυνση 154 Winter St. Haverhill, MA.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο «Linwood Cemetery» στο Haverhill της Μασαχουσέτης.

  Ο θάνατός της καταλυπεί την κόρη της Eva Kathy (Mavrofrides) Kennedy, τις εγγονές Alexandra (Lexie) Kennedy και Georgianna (Georgie) Kennedy, τα αδέλφια John και Mae Kakis, Nicholas Kakis, τη νύφη Diane Kakis (σύζυγος του αειμνήστου Emmanuel Kakis Jr.) τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στις 12 Μαϊου 1935 στο Watertown της Μασαχουσέτης και ήταν κόρη των αειμνήστων Emmanuel Kakis και Catherine το γένος Sturgis. Ήταν παντρεμένη με τον αείμνηστο George Mavrofrides με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, την Eva Kathy (Mavrofrides) Kennedy. Μετά το θάνατό του συζύγου της παντρεύτηκε με τον (αείμνηστο)  John S. Young.

  Μετά την αποφοίτησή της από το Λύκειο του Watertown εισήχθη στη σχολή Katherine Gibbs Secretarial School και αποφοίτησε με άριστα. Και δεν αρκέστηκε μόνο με αυτό απέσπασε το πτυχίο από το «Bradford Junior College» και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο  «Bentley College» απ’ όπου απέσπασε το μάστερ «Bachelor of Arts Degree in Business Administration».

  Η Μάριον εργάστηκε σε μεγάλες εταιρείες και είχε μια λαμπρή επαγγελματική σταδιοδρομία, η οποία της παρείχε τη δυνατότητα να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο. Τα τελευταία 25 χρόνια εργάστηκε ως κτηματομεσίτρια στην περιοχή Chelmsford-Westford και παρείχε τη δυνατότητα σε πολλούς κατοίκους να αποκτήσουν το σπίτι της αρέσκειάς της και απέκτησε πολλούς φίλους.

  Η εκλιπούσα ήταν υπερήφανη για την ελληνική της καταγωγή.

  Οι οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους, όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στους κοινωφελείς οργανισμούς: Vest-A-Dog Inc., PO Box 48 Walpole, MA 02081, είτε στο mavestadog.org/vests , είτε στο Lowell Humane Society, 951 Broadway St. Lowell, MA 01854, είτε στο  lowellhumanesociety.org/donate, είτε στο the Merrimack River Feline Rescue, 63 Elm St, Salisbury, MA 01952 είτε στο mrfrs.org.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.