Νταϊάν Μητροπούλη – Dyanne Mitropoulis (1926 – 2018)

  0

  Η Νταϊάν Μητροπούλη (Dyanne Mitropoulis) την Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 91 ετών στο νοσοκομείο «Lowell General Hospital».

  Η σορός της το πρωί της Παρασκευής, 7ης Σεπτεμβρίου 2018, από τις 10.00 – 11.00 π. μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη διεύθυνση Fr. Sarantos Way, Lowell MA 01854. Αμέσως μετά θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

  Ακολούθως θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο κοιμητήριο Westlawn Cemetery.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τις κόρες της Sandra  Musgrave, Iris Mitropoulis και  Karen  Mitropoulis, τα εγγόνια Peter J. Musgrave και τη σύζυγό του Melanie, Amy M. Spera και το σύζυγό της Zachary, τους κουνιάδους Josephine Betses, Priscilla Betses, MaryLou Mitropoulos και Chris Rodis, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1926 στο Λόουελ της Μασαχουσέτης και ήταν κόρη των αειμνήστων Dimitri και Stavroula (Skolarikos) Betses. Το 1945 αποφοίτησε με άριστα από το Λύκειο του Λόουελ και είχε εργαστεί ως λογίστρια των επιχειρήσεων του αειμνήστου επιχειρηματία Leo T. Mower.

  Η Νταϊάν ήταν μέλος της κοινότητας της Μεταμορφώσεως και πρώην πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας και έχει βραβευτεί από τη Μητρόπολη Βοστώνης.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στο «Τhe Transfiguration Greek Orthodox Church, Fr. Sarantos Way, Lowell MA 01854 είτε στο ίδρυμα «Τhe Manolis Family Foundation, 1067 Lakeview Ave. Dracut, MA 01826.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.