Ο Πλάτανος Αλμυρού, από όπου κατάγεται η οικογένεια έχει βυθιστεί στο πένθος

Μία οικογενειακή τραγωδία υπάρχει πίσω από τον αιφνίδιο θάνατο μίας 40χρονης στον Αλμυρό Μαγνησίας έξω από ΑΤΜ τράπεζας.

Η άτυχη γυναίκα, κατέρρευσε στο έδαφος μπροστά στα μάτια του αδερφού της, έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς. Λίγες ώρες αργότερα, άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το TheNewspaper, δεν είναι το μοναδικό περιστατικό στην οικογένεια. Πρόκειται για ένα γεγονός που πρόκειται να κινητοποιήσει την επιστημονική κοινότητα.

Η άτυχη Άννα έφυγε χθες από τη ζωή αιφνιδίως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών του Κέντρου υγείας Αλμυρού να την επαναφέρουν στη ζωή. Όμως, δεν είναι η μόνη τραγική ιστορία που καταγράφεται στην οικογένεια αφού στις 24 Σεπτεμβρίου του 2020 πέθανε ο πυερσβέστης αδερφός της σε ηλικία επίσης 40 ετών.

Ο Πλάτανος Αλμυρού, από όπου κατάγεται η οικογένεια έχει βυθιστεί στο πένθος και όλοι προσπαθούν να συνδέσουν τους θανάτους των δύο νέων ανθρώπων και να τους εξηγήσουν, ενώ περιμένουν απαντήσεις από τους γιατρούς. Να σημειωθεί ότι ο πατέρας των παιδιών δε ζει, ενώ πίσω έχουν μείνει η μητέρα και ο τρίτος και μοναδικός εν ζωή αδερφός, οι οποίοι ζητούν απαντήσεις για τον ξαφνικό θάνατο των δύο νέων.

Πηγή: https://www.protothema.gr/

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.