«Ηρώων Γη» – φιλολογικό μνημόσυνο για τους ήρωες της ΕΟΚΑ στην Αστόρια

0
Η αφίσα της εκδήλωσης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. «Ηρώων Γη» τιτλοφορείται το φιλολογικό μνημόσυνο για τους ήρωες και τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ το οποίο θα λάβει χώρα το απόγευμα της Κυριακής, 3 Απριλίου 2022 και ώρα 5.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πέτρος Γ. Πατρίδης» της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου στην διεύθυνση 30-03 30 Drive, Astoria, NY. 11102.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής σε συνεργασία με την Παγκόσμια Συντονιστική Επιτροπή Κυπριακού Αγώνα (ΠΣΕΚΑ) και το Γενικό Προξενείο της Κύπρου στη Νέα Υόρκης επ΄ ευκαιρίας της 67ης επετείου της έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ (1955 – 1959.

Την εκδήλωση αναμένεται να τιμήσουν ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος, οι επικεφαλής των διπλωματικών αρχών της Ελλάδας και της Κύπρου στη Νέα Υόρκη, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της ομογένειας.

Το φιλολογικό σκέλος της εκδήλωσης έχει αναλάβει η Χορωδία του Πολιτιστικού Τμήματος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Αμερικής υπό την διεύθυνση του Φύτου Στράτη. Θα συμμετάσχουν οι μαθητές της 2ης Τάξης του Σχολείου του Αγίου Δημητρίου Αστόριας.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα υπάρξει και έκθεση φωτογραφίας για τους ήρωες της ΕΟΚΑ, η οποία διοργανώνεται με την σύμπραξη του Γραφείου Τύπου και πληροφοριών της Κύπρου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα παρατεθεί δεξίωση. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν στο (516) 399-2295 είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@fcaousa.org.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.