ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.  Απίστευτη είναι η απήχηση στις δύο πλευρές του Ατλαντικού του αφιερώματος «Mononews100: Οι 100 Πιο Επιδραστικοί Έλληνες του 2019» τo οποίo εκπόνησε με πολύ πάθος και μεράκι η δημοσιογραφική ομάδα της διαδικτυακής εφημερίδας www.mononews.gr.

Το mononews.gr, είναι μια από τις νεώτερες και συνάμα εγκυρότερες διακδικυακές εφημερίδες της γενέτειρας,  η οποία με την πάροδο του χρόνου έχει καταστεί μια από τις βασικές πηγές ενημέρωσης για τους ομογενείς επιχειρηματίες και κυρίως για τους εφοπλιστές και τον κόσμο της ναυτιλίας στη Νέας Υόρκη.

Η συνεργασία των «Αναμνήσεων» με την www.mononews.gr για την κάλυψη της εν εξελίξει δίκης του Τηλεμάχου Λαβίδα μας παρείχε τη δυνατότητα να αντιληφθούμε καλύτερα την επιρροή της www.mononews.gr στον επιχειρηματικό κόσμο της ομογένειας.

Αρκετοί εξ αυτών που διάβασαν τα ρεπορτάζ από τη εν λόγω δίκη και στις δύο πλατφόρμες επικοινώνησαν μαζί μας αφ’ ενός μεν για να μας συγχαρούν γι αυτή τη συνεργασία, αφ’ ετέρου δε, να επισημάνουν ότι το www.mononews.gr αποτελεί πυξίδα για τα μελλοντικά τους σχέδια και κυρίως για τις επενδύσεις τους στην γενέτειρα.

«Η ημέρα μου ξεκινάει πιο νωρίς απ΄ όσο μπορείτε να φανταστείτε, λόγω της διαφοράς ώρας με την έναρξη των εργασιών στα Χρηματιστήρια του Τόκιο, της Αθήνας και κατ΄ επέκταση της Ευρώπης. Παλαιότερα ξεκινούσε με το Bloomberg.com και τους τους Financial Times. Τώρα πλέον ένεκα της στρατηγικής συνεργασίας του mononews.gr με Bloomberg και τους τους Financial Times  μπορεί να ξεκινήσει με την ελληνική ιστοσελίδα», επεσήμανε ένας από τους συνομιλητές μας.

Το αφιέρωμα

Το εν λόγω αφιέρωμα περιλαμβάνει 100 προσωπικότητες από τη γενέτειρα και τον απόδημο ελληνισμού. Μελετώντας προσεκτικά των κατάλογο και τα βιογραφικά τους σημειώματα διαπιστώαμε ότι συμπεριλαμβάνονται και αρκετοί ομογενείς μεταξύ των οποίων ο  πρόεδρος του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» Ανδρέας Δρακόπουλος, ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, η Έλλη Παπαεμμανουήλ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Κώστας Γαβράς, οι αρχιτέκτονες Ιωάννου – Σωτηρόπουλος – Van Gilder, ο Ανδρέας Αντωνόπουλο, ο Δημήτρης Νανόπουλος, η Γεωργία Σαλάντη, ο Νίκολας Τομπάζης και ο Αναστάσης Δαυίδ.

Το  mononews.gr σε πρόσφατη ανάρτησή του έκανε λόγο για ρεκόρ αναγνωσιμότητας και μάλιστα ανέφερε ότι μέσα σε τρεις μέρες το νέο αφιέρωμα «MONONEWS100: ΟΙ 100 ΠΙΟ ΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ 2019» ξεπέρασε τα 22.000 pageviews.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης τύπου του Mononews:

Μεγάλη απήχηση στο αναγνωστικό κοινό, από τις πρώτες κιόλας μέρες προβολής του, έχει η μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα εκδοτική πρωτοβουλία στα digital media που ανέλαβε το mononews.gr να καταρτίσει τη λίστα με τους 100 Πιο Επιδραστικούς Έλληνες για το 2019: τη λίστα MONONEWS100 (πατήστε εδώ για να δείτε όλη τη λίστα).

Η δημοσιογραφική ομάδα του mononews.gr, έπειτα από τρεις μήνες εντατικής δουλειάς, συγκέντρωσε και παρουσίασε τις σημαντικότερες προσωπικότητες από τον χώρο της ελληνικής επιχειρηματικότητας, της τραπεζικής, της πολιτικής, της τέχνης και του πολιτισμού, του αθλητισμού και της επιστήμης, με τη μεγαλύτερη επιρροή για τη χρονιά που μας πέρασε.

Το ενδιαφέρον των αναγνωστών φάνηκε από την πρώτη κιόλας μέρα, ενώ κατά το διάστημα από 10 έως 13 Φεβρουαρίου το αφιέρωμα διαβάστηκε συνολικά 22.620 φορές, με τον αριθμό να ανεβαίνει συνεχώς.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι, καθώς το γεγονός αυτό αποδεικνύει, για ακόμη μία φορά, ότι το αναγνωστικό κοινό έχει καθιερώσει το mononews.gr ως τον αξιόπιστο οδηγό του προς τη νέα εποχή.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.