Καμπάνια του Δήμου Αθηναίων για τα μουσεία της Αθήνας

0
34
Η καμπάνια του Δήμου Αθηναίων. Φωτογραφία: ΑΠΕ.

ΑΘΗΝΑ. (ΑΠΕ – ΜΠΕ) Ο Δήμος Αθηναίων και το Athens Culture Net του δήμου στηρίζουν τη δίγλωσση καμπάνια (ελληνικά και αγγλικά) της εταιρείας Interbus AE με τίτλο «Η Τέχνη στον δρόμο, ας επισκεφθούμε τα μουσεία», μέσω της οποίας αναδεικνύονται οι πολιτισμικοί θησαυροί που φιλοξενούνται στα μουσεία της πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα, οι πίσω όψεις 30 αστικών λεωφορείων που διασχίζουν τις κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου, μεταφέροντας καθημερινά χιλιάδες επιβάτες, μετατράπηκαν σε καμβάδες μοναδικών αρχαιολογικών ευρημάτων και εξαίσιων εικαστικών έργων, προτρέποντας τους πολίτες να επισκεφθούν τα μουσεία.

«Η ανάγκη για στήριξη και προώθηση του πολιτισμού που τόσο υπέφερε λόγω της πανδημίας ήταν άμεση. Η καμπάνια αυτή είναι ακόμη ένας κρίκος στην αλυσίδα αλληλεγγύης για τη στήριξη του πολιτισμού και των καλλιτεχνών. Δημιουργήθηκε με στόχο την προτροπή των πολιτών αλλά και των επισκεπτών της πόλης να επισκεφθούν και πάλι τα μουσεία της Αθήνας», υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.