Ιωάννης Χ. Νικόπουλος – John C. Nicopoulos (1927 – 2018)

  0
  Κερί.

  Ο Ιωάννης Χ. Νικόπουλος (John C. Nicopoulos) την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 91 ετών έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

  Η σορός του το πρωί της Πέμπτης, 13 Δεκεμβρίου 2018, από τις 10.00 – 11.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ναό του Αγίου Δημητρίου στη διεύθυνση 229 Powell Lane, Upper Darby, PA 19082. Αμέσως μετά θα ψαλεί στον εν λόγω η νεκρώσιμη ακολουθία.

  Ακολούθως θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο κοιμητήριο «Fernwood Cemetery» στη διεύθυνση 6501 Baltimore Ave, Lansdowne, PA 19050.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Ελένη, τα παιδιά του Χρήστο Νικόπουλο, Αναστασία και Κωνσταντίνο Λεονάρδη, τα εγγόνια Γαβριέλα και Ματθαίο, τον αδελφό του Θεοφάνη Νικόπουλο, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο Ιωάννης Χ. Νικόπουλος γεννήθηκε στον Βουτζαρά Ιωαννίνων. Οι αείμνηστοι γονείς του Χρήστος και Ελένη Νικοπούλου έφεραν στον κόσμο δύο παιδιά, τον Ιωάννη και το Θεοφάνη και τα γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Η οικογένειά του ήρθε στην Αμερική στα μέσα της δεκαετίας του ‘50 και εγκαταστάθηκαν στη Φιλαδέλφεια. Ο Ιωάννης ήρθε αργότερα διότι έπρεπε να ολοκληρώσει τη στρατιωτική του θητεία. Εργάστηκε στα εστιατόρια και με την πάροδο του χρόνου έγινε μάγειρας και ιδιοκτήτης εστιατορίου.

  Το 1964 νυμφεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την Ελένη, το γένος Σκούρτη που κατάγονταν από την Κόνιτσα νομού Ιωαννίνων και μετά το γάμο τους εγκαταστάθηκαν στο Ντρέξελ Χιλς Πενσιλβάνιας.

  Το ζεύγος έφερε στον κόσμο δύο παιδιά, το Χρήστο και την Αναστασία και επένδυσαν όσο ελάχιστοι στην παιδεία τους.

  Η οικογένεια Νικοπούλου για πέντε και πλέον δεκαετίες ήταν μέλη της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου στο Απερ Ντάρμπι Πενσιλβάνιας.

  Ο αείμνηστος ήταν ενάρετος, καλοσυνάτος, καλόκαρδος και διακρινόταν για το σπάνιο του χαρακτήρα του.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο ομογενειακό γραφείο τελετών «Vraim Funeral Home» στη διεύθυνση 66 S State Rd, Upper Darby, PA, 19082.

  Αιωνία του η μνήμη.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.