Ιωάννα Σοφία Ιωάννου – Joanna Sophia Ioannou (2009 – 2018)

  0

  Η Ιωάννα – Σοφία Ιωάννου (Joanna Sophia Ioannou) την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018, απεβίωσε πρόωρα βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της, τους συγγενείς, τους φίλους, καθώς επίσης τους δασκάλους, τους συμμαθητές της και την κοινότητα του Αγίου Νικολάου στο Φλάσινγκ.

  Η Ιωάννα – Σοφία, όπως επεσήμανε στις «Αναμνήσεις» η διευθύντρια Μαίρη Τζάλλα ήταν ένας πραγματικός άγγελος και ο θάνατός της έχει βυθίσει σε πένθος το σχολείο και την κοινότητα. Το θρανίο της στην 4η τάξη είναι γεμάτο με κάρτες με τα συναισθήματα των συμμαθητών της και δασκάλων.  

  «Η Ιωάννα – Σοφία ήταν ένα πανέμορφο και γεμάτο χαρά κοριτσάκι. Καλοσυνάτη, χαμογελαστή, γενναιόδωρη και πανέτοιμη να βοηθήσει τους συμμαθητές της. Ήταν χαρισματική και η τάξη έλαμπε από το λαμπερό της πρόσωπο. Οι δάσκαλοι, οι συμμαθητές της και όλοι οι φορείς της κοινότητάς μας ετοιμάζονται για να απευθύνουν το ύστατο χαίρε και να τιμήσουν τη μνήμη της», πρόσθεσε η κ. Τζάλλα.

  Η ορός της το απόγευμα της Παρασκευής, 9 Νοεμβρίου 2018, από τις 4.00 – 8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Frederick Funeral Home», στη διεύθυνση 192-15 Northern Blvd., Flushing, NY 11358.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί του Σαββάτου, 10 Νοεμβρίου 2018, στις 9.00 π.μ. στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, στη διεύθυνση 196-10 Northern Blvd., Flushing, NY 11358.

  Ο ενταφιασμός της θα λάβει χώρα αμέσως μετά στο Κοιμητήριο «St. Michael’s Cemetery», στη διεύθυνση 72-02 Astoria Boulevard, East Elmhurst, N.Y., 11370.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τους γονείς της Κώστα και Μαρία Ιωάννου, τα αδέλφια Ισαβέλλα, Ανδριάννα και Ραφαήλ, τους παππούδες Ιωάννη και Ανδρούλα Ιωάννου, Μύρνα Σακάτη, τους θείους και τις θείες Χάρη και Νίκη Ιωάννου και παιδιά τους Γιάννη, Γιώργο, Ανδρεά και Μαρίνα, τους αναδόχους Χριστόφορο και Σωτηρία Λαμπριανίδη και παιδιά τους Ιωάννα, Ανδριάννα και Γεωργιάννα, τους θείους Ανθούλα και Ali Dilamani και τα παιδιά τους Αριάνα και Σωκράτης, τον θείο Εμμανουήλ Σακάτη, καθώς επίσης και τους λοιπούς συγγενείς εδώ, στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους, όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στην μνήμη της στον λογαριασμό που άνοιξαν στον ιστότοπο  «Go Fund Me»  https://www.gofundme.com/joanna-sophia-ioannou039s-page

  Ο λογαριασμός ανοίχτηκε την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 από τη θεία της Νίκη Ιωάννου και στις 22 πρώτες ώρες συγκεντρώθηκε το ποσό των $57.756 δολάρια. Τα χρήματα θα διατεθούν για κοινωφελείς δράσεις και θα συμβάλλουν στη διαιώνιση της μνήμης της Ιωάννας – Σοφίας.

  Τέλος να αναφέρουμε ότι η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών «Antonopoulos Funeral Home».

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.