Ισίδωρος Σταυρινούδης – Isadore Stavrinoudis (1942 – 2018)

  0

  Ο Ισίδωρος Σταυρινούδης (Isadore Stavrinoudis) την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών.

  Η σορός του το απόγευμα της Παρασκευής, 9 Νοεμβρίου 2018 από τις 2.00 – 7.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Burns Funeral Home»,στη διεύθυνση 10101 Broadway, Crown Point, IN., 46307.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί του Σαββάτου, 10 Νοεμβρίου 2018, στον καθεδρικό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη διεύθυνση 8000 Madison St., Merrillville, IN. 46410.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο κοιμητήριο Ridgelawn Cemetery.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Androniki “Niki” Stavrinoudis (nee Stassis), τα παιδιά Steve Stavrinoudis, Maria και Tony Davis, τα εγγόνια Ariana and Alaina Davis, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών ήταν γιος των αειμνήστων Steve και Mary Stavrinoudis (Amigdalou) και είχε και μια αδελφή, την αείμνηστη Helen Stavrinoudis.

  Ήταν μέλος της κοινότητας του Καθεδρικού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και για 35 χρόνια είχε εργαστεί στην US Steel.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.  

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.