Τζέιμς Α. Τουρνίδης – James A. Tournidis (1931-2018)

  Ο Τζέιμς Α. Τουρνίδης (James A. Tournidis) την Τρίτη, 15 Μαϊου άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Catholic Medical Center στο Μάνστεστρερ του Νιου Χαμσάιρ έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

  Η σορός του την Κυριακή, 20 Μαϊου 2018 από τις 5-8 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Phaneuf Funeral Homes and Crematorium», στην διεύθυνση 243 Hanover Street, Manchester, N.H., 03104.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Δευτέρας, 21ης Μαϊου στις 11.30 π.μ. στον ναό της Αναλήψεως της Θεοτόκου στην διεύθυνση 111 Island Pond Road Manchester, NH 03109

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο Pine Grove Cemetery στην διεύθυνση 765 Brown Ave Manchester, NH 03103.

  Ο θάνατός του καταλυπεί την σύζυγό του Κατερίνα (Catherine Tournidis), τον γιο του Άρθουρ Τουρνίδη, την αδελφή του Freda Peteff, τις κουνιάδες Shirley Leara  και Verga Tournidis, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 18 Μαϊου 1931 στην Έδεσσα. Οι αείμνηστοι γονείς του Αρθουρ και Βιργινία Τουρνίδη τον μεγάλωσαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας. Ηρθε σε νεανική ηλικία για μια καλύτερη τύχη στον Καναδά και στις αρχές της δεκαετίας του 1960 ήρθε στο Μάντσεστερ του Νιου Χαμσάιρ, όπου παντρεύτηκε με την εκλεκτή της καρδιάς του Κατερίνα και με την οποία μόνον ο χάρος κατάφερε να τους χωρίσει.

  Εργάστηκε σε διάφορα εστιατόρια και με την πάροδο του χρόνου απέκτησε το δικό του εστιατόριο. Πρόκειται για το «Merrimack Restaurant» το οποίο διατήρησαν για δώδεκα χρόνια με την σύζυγό του. Αργότερα το πούλησε και εργάστηκε στο  «Poor Boy’s Restaurant» στο Λοντόντερι.

  Η οικογένεια καλεί συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στην μνήμη του σε οποιοδήποτε φιλανθρωπικό ίδρυμα επιθυμούν.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.