Ηλίας Χ. Χατζηκωστόπουλος – Ilias H. Hatzikostopoulos (1954 – 2018)

  Ο Ηλίας (Λούης) Χαρίλαος Χατζηκωστόπουλος την Πέμπτη, 17 Μαϊου 2018, έχασε, σε ηλικία 64 ετών, την άνιση μάχη με το Λέμφωμα Non Hodgkin και τον καρκίνο του πνεύμονα ( Non-Hodgkins Lymphoma and Lung Cancer) έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

  Ο θάνατός του καταλυπεί την σύζυγό του Στέλλα Βεζύρη – Χατζηκωστοπούλου, τα παιδιά Ειρήνη Χατζηκωστοπούλου, Χάρη Χατζηκωστόπουλο και την αρραβωνιαστικιά Olivia Morelock, Joyce Dingus και Steven Murray, τα εγγόνια Bentley Hatzikostopoulos και Colt James Dingus, τα αδέλφια James και Σταυρούλα Hodges, Κώστα (Gus) και Μαρία Hodges, Ντίνα Μπαξεβάνη, Κική και Δημήτριο Κακούρα, Πανωραία Λιασκόνη, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Οι συγγενείς και οι φίλοι το μεσημέρι της Δευτέρας, 21 Μαϊου 2018, στις 1.00 μ.μ. θα συγκεντρωθούν στον Ελληνορθόδοξο Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην διεύθυνση 435 Keating Drive Winston-Salem, NC 27104 για να προσκυνήσουν την σορό του και στις 1.30 μ.μ. να παρακολουθήσουν τη νεκρώσιμη ακολουθία.  

  Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο Forsyth Memorial Park στην διεύθυνση 3771 Yadkinville Rd, Winston-Salem, NC 27106

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 1954 στο Καρπενήσι, την πρωτεύουσα του νομού Ευρυτανίας. Οι αείμνηστοι γονείς του Χαράλαμπος και Βιργινία Χατζηκωστοπούλου γαλούχησαν τον  εκλιπόντα και τα αδέλφια του με τις καλύτερες αρετές της φιλίας μας.

  Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, στην Λαμία, γνώρισε την εκλεκτή της καρδιάς του Στέλλα Βεζύρη με την οποία χόρεψαν τον Χορό του Ησαϊα.

  Στις 7 Ιανουαρίου 1978 ακολούθησε τα χνάρια του μεγαλύτερου αδελφού του Δημητρίου Χατζηκωστοπούλου (James Hodges) και ήρθε για μια καλύτερη τύχη στην Αμερική. Αγκυροβόλησε στο Γουίντον – Σάλεμ της Βόρειας Καρολίνας και ασχολήθηκε με τα εστιατόρια.

  Πέντε χρόνια μετά  και συγκεκριμένα το 1982, ίδρυσε τον όμιλο εστιατορίων «Mayflower Restaurant Group» και με την σκληρή εργασία και το δαιμόνιο της φυλής μας κατάφερε να τον εδραιώσει και να επεκτείνει την δραστηριότητά του στις γειτονικές πολιτείες, της Βιρτζίνια, του Τένεσι και της Νότιας Καρολίνας.

  Ο αείμνηστος ήταν ενάρετος, ευπατρίδης, εργασιομανής και γενναιόδωρος όσο ελάχιστοι. Ηταν καλόκαρδος και με το χαμόγελό του κατάφερε να κατακτά τις καρδιές των ανθρώπων και να διευρύνει τον κύκλο των φίλων.

  Η ευθύνη για την κηδεία του εκλιπόντος έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών Hayworth-Miller Funeral Homes στην διεύθυνση 3315 Silas Creek Parkway Winston-Salem, NC 27103.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.