ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Πέμπτη αγωνιστική του Κοσμοπόλιταλ Λιγκ. Ο αγώνας της ομογενειακή ομάδας Greek American με της NY Shamrock SC έληξε ισόπαλος με 2 – 2. Ο ιστορικός ξεκίνησε δυνατά, άνοιξε το σκορ με τον Στέφανο Χοντράκη διατήρησε την υπεροχή και πήγε στα αποδυτήρια με 2 – 1 υπέρ του.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε με την αγωνιστικότητα του Greek American στο ρελαντί, συνταγή για να το αξιοποιήσει η αντίπαλη ομάδα και με αυτό τον τρόπο να δώσει την ευκαιρία για ισοφάριση. Η Shamrock SC πέτυχε το δεύτερο γκολ της ισοπαλίας  στο 19’ λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου. Με τον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε το υπόλοιπο του δευτέρου ημιχρόνου με την πιο χαρακτηριστική φάση, το δοκάρι της NY Shamrock SC στο 31’.   

Στο τέλος του αγώνα ο γενικός αρχηγός του Greek American Αντώνης Δρύζης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις αποκλείστηκα στις «Αναμνήσεις» που δείχνουν το μέγεθος της αγωνίας, της ανησυχίας και του ενδιαφέροντος της διοίκησης για την ομάδα 

Στιγμιότυπο από τον αγώνα της ομογενειακής ομάδας Greek American με της NY Shamrock SC. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.

«Καταβάλουμε τεράστιες προσπάθειας, πάραυτα έχουμε πολλά προβλήματα με την ομάδα. Κάτι δεν πάει καλά. Παρατηρώ τους τελευταίους αγώνες στο πρώτο ημίχρονο πάμε καλά αλλά μετά στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα καθίζεται . Δεν ξέρω τι γίνεται. Συγκριτικά, δεχόμαστε περισσότερα γκολ φέτος σε σχέση με πέρση.

Να φταίνε οι αδικαιολόγητες απουσίες; Σφάλματα αμυντικών; Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά να βρούμε τη φόρμουλα για να μπορέσει να στηθεί η ομάδα καλύτερα στο γήπεδο. Το 2 – 2 απόψε ασφαλώς και δεν μας ικανοποιεί. Ισοπαλία για μας ισοδυναμεί με ήττα.

Επανέρχομαι και ξαναλέω ότι δεχόμαστε πολλά γκολ, δύο, τρία, τέσσερα σε κάθε αγώνα είναι πράγμα ασυνήθιστο για το Greek American. Πιστεύομε  ότι με τον καινούργιο έμπειρο προπονητή θα βρει η ομάδα το ρυθμό τής.

Στιγμιότυπο από τον αγώνα της ομογενειακής ομάδας Greek American με της NY Shamrock SC. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.

Ο Κάρλος Λατέζνα, έτσι λέγεται ο καινούργιος προπονητής μας, παλιός έμπειρος παίκτης με παράδοσή από την Αργεντινή και παλιότερα παίκτης του Παγκυπρίου αναμένεται να στήσει την ομάδα που θα ανταποκρίνεται στην ιστορία και τη βαριά φανέλα του Greek American.»

Στιγμιότυπο από τον αγώνα της ομογενειακής ομάδας Greek American με της NY Shamrock SC. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.