ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το Ταμείο Κυπριοπαίδων (Cyprus Children’s Fund) το βράδυ της Κυριακής, 20ης Οκτωβρίου 2019 και ώρα 5.00 μ.μ. θα παραθέσει το ετήσιο δείπνο στο πλαίσιο του οποίου θα απονεμηθούν τα ανθρωπιστικά και φιλανθρωπικά βραβεία στον επιχειρηματία Ντένη Μιλ (Dennis Mehiel), καθώς επίσης και στον αείμνηστο Νίκο Μούγιαρη και την εταιρεία του Mana Products.

Το δείπνο θα λάβει χώρα στο Battery Gardens στη διεύθυνση 1 Battery Place, New York, NY 10004 και αναμένεται να παραστούν οι διπλωματικές αρχές Ελλάδας και Κύπρου, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής, Κυριάκος Παπαστυλιανού καθώς επίσης και άλλοι εκπρόσωποι της ομογένειας.

Το εν λόγω δείπνο είναι το πρώτο μετά την εκδημία του μεγάλου ευεργέτη του Ταμείου και κατ΄ επέκταση της ομογένειας, του ηγέτη, του επιχειρηματία και του φιλανθρώπου Νίκου Μούγιαρη και το βραβείο θα παραλάβει εκ μέρους της οικογένειας και της εταιρείας το ηγετικό στέλεχος  Paul Masturzo

Στιγμιότυπο από τη βράβευση του πρώτη προέδρου του Ταμείου Κυπριοπαίδων Σάββα Τσίβικου. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Ο Ντένης Μιλ  (Dennis Mehiel) είναι ιδρυτής και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας U.S.Corrugated Inc. η οποία παράγει προϊόντα συσκευασίας και συνάμα πρόεδρος του συμβουλίου των Φίλων του Αγίου Νικολάου, που έχει επωμιστεί την εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για την ανέγερση του ιστορικού ναού του Αγίου Νικολάου στο Παγκόσμιο Εμπορικό Κέντρο της Νέας Υόρκης.

Ο πρόεδρος του Ταμείου Νίκος Ζίττης μιλώντας στις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ενδιαφέρον των ομογενών για τα προγράμματα αρωγής στα παιδιά της Κύπρου και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το φετινό δείπνο θα είναι πιο προσοδοφόρο από όλα τα προηγούμενα.

«Κάθε δολάριο που προσφέρουν οι ομογενείς στο Ταμείο Κυπριοπαίδων πάει για τα παιδιά της Κύπρου. Ευχαριστούμε τους ομογενείς που συμμετείχαν στο περσινό δείπνο, τους χορηγούς και τους δωρητές του διότι μας παρείχαν τη δυνατότητα – πέραν της προσωπικής βοήθειας που προσφέρουν οι ανάδοχοι απ’ ευθείας στα παιδιά της γενέτειρας που έχουν πράγματι ανάγκη –  να προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια σε έξι διαφορετικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς», επεσήμανε ο κ. Ζίττης.

Στο στιγμιότυπο από το επίσημο δείπνο που έλαβε χώρα στις 25 Νοεμβρίου 2018 διακρίνονται οι ομογενείς ενώ παρακολουθούν τις ομιλίες. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Πρόκειται για το Κέντρο Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες “Στήριγμα Ζωής” (Center of Children with special needs “Life Support”), για τον Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό, Πάφος (Autism Society, Paphos), για το Ίδρυμα Μαργαρίτα Λιασίδου (Margarita Liasidou Foundation), για τον Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Association of Parents and Friends of Children with Special Needs), για το Ίδρυμα Θεοτόκος (Theodokos Foundation), τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας (Cyprus Foundation of Parents and Friends of Children with Cancer) και τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης, του οποίου ηγείται η Πρώτη Κυρία της Κύπρου και ο οποίος παρέχει βοήθεια σε Κύπριους φοιτητές που σπουδάζουν στα Πανεπιστήμια και τα Κολλέγια της

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.