Ιουλία Κωστοπούλου – Ioulia Julia Costopoulos (1930 – 2018)

  0

  Η Ιουλία Κωστοπούλου (Ioulia – Julia – Costopoulos) τη Δευτέρα, 23η Ιουλίου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 88 ετών έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά και εγγόνια.

  Η σορός της το απόγευμα της Παρασκευής 4.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Smith-Corcoran Funeral Home», στη διεύθυνση 6150 N. Cicero Ave., Chicago.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί του Σαββάτου, 28ης Ιουλίου 2018 στις 11.00 π.μ. στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στη διεύθυνση, 2701 N Sheffield Ave, Chicago. Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο κοιμητήριο Elmwood Cemetery, στη διεύθυνση 2905 Thatcher Ave, River Grove, IL.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Vivian και Larry Theriopoulos, Susan και Arcenio Salinas, James και Valerie Galanis, τα εγγόνια Tony και Cathy, Dimitri και Laura, Nick και Tevy, Georgette και Nino, Stephen, George and Julie, τα δισέγγονα Aliana, Nathaniel και Viviana, τον αδελφό Miltiades και τη σύζυγό του Kalliope, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.