Γεώργιος Γκάνος – George Ganos (1929 – 2018)

  0

  Ο Γεώργιο Γκάνος του Βασιλείου την Παρασκευή, 20ή Ιουλίου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας σε πένθος τους γυναικαδέλφους, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί του Σάββατου, 28 Ιουλίου 2018 στις 10.00 π.μ. στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη διεύθυνση 37-57 72nd St., Jackson Heights, NY, 11372.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τους γυναικαδέλφους Στέφανο και Βασιλική Σκαρτσιούνη, τα ανίψια Κώστα και Ελένη Σκαρτσιούνη και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε προ 89 ετών στην Κερασιά Φωκίδας και ήταν νυμφευμένος με την αείμνηστη Βούλα Γκάνου.

  Ήταν ενάρετος, γενναιόδωρος και εργασιομανής όσο ελάχιστοι. Η κοινότητα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κορώνα έχει ευεργετηθεί τόσο από τη γενναιοδωρία του όσο και από την εθελοντική δουλειά που προσέφερε.

  Η σύζυγός του Βούλα Γκάνου ήταν πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αφελφότητας της κοινότητας της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κορώνα και πάντα έλεγε στον γράφοντα και σε άλλους δημοσιογράφους ότι δε θα μπορούσε να προσφέρει τόσα πολλά στην κοινότητα και στην ομογένεια χωρίς την υποστήριξη του Γιώργου.

  Μετά τον θάνατο της συζύγου του ο αείμνηστος επέστρεψε στη γενέτειρα, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

  Οι γυναικάδελφοι σεβόμενοι την τελευταία του επιθυμία αποφάσισαν να τελέσουν εδώ την κηδεία και τον ενταφιασμό του.

  Ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κορώνα, π. Γεώργιος Αναστασίου ο οποίος θα τελέσει τη νεκρώσιμη ακολουθία μιλώντας στις «Αναμνήσεις» εξήρε το σπάνιο του χαρακτήρα του εκλιπόντα και πάνω από όλα τη γενναιοδωρία του.

  Παράλληλα τόνισε ότι ήταν εργασιομανής και ότι μετά τη συνταξιοδότησή του εργάζονταν εθελοντικά και συνέβαλε στην συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων της κοινότητας διότι ήταν πολυτεχνίτης.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.