Παναγιώτης Κουνούπης – Peter Kounoupis (1949 – 2018)

  Ο διακεκριμένος επιχειρηματίας Παναγιώτης Κουνούπης (Kounoupis, Peter) την Τρίτη, 15 Μαϊου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Latham της Νέας Υόρκης  βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του, τους εργαζόμενους και τους πελάτες των τριών εστιατορίων.

  Η σορός του το απόγευμα της Δευτέρας 21 Μαϊου 2018 από τις 5.00 – 8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Light’s Funeral Home» στην διεύθυνση 1428 State Street Schenectady, NY, 12304.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τρίτης 22 Μαϊου 2018, στις 10.00 π.μ. στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στην διεύθυνση 107 Clinton Street, Schenectady, N.Y.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο «Park View Cemetery» στην διεύθυνση, 40 Fehr Ave. Schenectady, NY.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο American Cancer Society, 1 Penny Lane, Latham, NY 12210

  Ο θάνατός του καταλυπεί την σύντροφό του Colleen Noble και την κόρη της Nicole Noble, τα αδέλφια Κωνσταντίνο (Γκας) Κουνούπη, Κατίνα Κοντάκου, την νύφη του αείμνηστου αδελφού του Βούλα Κουνούπη, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών είχε γεννηθεί στην Σπάρτη. Οι γονείς του Χρήστος και Αννα Χελιδονλή Κουνούπη έφεραν στον κόσμο τέσσερα παιδιά, τον Παναγιώτη, τον Κωνσταντίνο, την Κατίνα και τον αείμνηστο Τζέιμς Χρήστο.

  Τα αδέλφια Κουνούπη ήρθαν στην Αμερική στα τέλη της δεκαετίας του ’60 και ασχολήθηκαν με τα εστιατόρια.

  Ο εκλιπών ήταν κρεοπώλης και άνοιξε το κρεοπωλείο «Latham Meat Market». Αργότερα ασχολήθηκε με τα εστιατόρια  Route 7 Diner, στην πόλη Latham και «Townhouse Diner» στο Schenectady της Νέας Υόρκης.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.