Ιερέας παράτησε την Θεία Λειτουργία για να σβήσει την φωτιά σε εκκλησάκι στο Ναύπλιο

0
98
Το σημείο στο οποίο ξέσπασε η πυρκαγιά. Φωτογραφία: Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος.

ΝΑΥΠΛΙΟ. (ΑΠΕ – ΜΠΕ) Φωτιά ξέσπασε στο μικρό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Αγία Τριάδα (Μέρμπακα) του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα το πρωί της Δευτέρας 8 Ιουνίου 2020. Πυκνοί καπνοί έκαναν την εμφάνισή τους από το εσωτερικό της εκκλησίας που αντιλήφθηκαν περίοικοι.

Στην φωτιά προσέτρεξε άμεσα ο π. Ιωάννης Μητροσύλης ο οποίος είναι εθελοντής Αρχιπυροσβέστης με πλούσια δράση, που εκείνη την ώρα συμμετείχε παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας στην Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Πνεύματος, στην κεντρική εκκλησία της Αγίας Τριάδος όπου είναι εφημέριος και που σήμερα πανηγυρίζει. Ο ιερέας δεν δίστασε να αποχωρήσει από την Θεία Λειτουργία του ναού που εορτάζει για να προσπαθήσει να σβήσει την φωτιά.

Η άμεση επέμβαση του απέτρεψε την εξάπλωση της πυρκαγιάς που θα είχε καταστρεπτικές συνέπειες, ενώ στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και η πυροσβεστική. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία της φωτιάς.

Το σημείο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά. Φωτογραφία: Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος.
Το μικρό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Αγία Τριάδα (Μέρμπακα) του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα. Φωτογραφία: Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.