Ιάκωβος Γεράκος – Iakovos Gerakos (1923 – 2018)

  Ο Ιάκωβος Γεράκος (Iakovos Gerakos) την Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 95 ετών στο σπίτι του στο Χάρτφορντ του Κονέκτικατ έχοντας στο πλευρό του τα παιδιά και εγγόνια του.

  Η σορός του το πρωί της Πέμπτης, 7ης Ιουνίου 2018, από τις 10.00 – 11.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη διεύθυνση, 433 Fairfield Ave. Hartford, CT. Αμέσως μετά θα ψαλεί η Νεκρώσιμη Ακολουθία και εν συνεχεία θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο «Cedar Hill Cemetery» στο Hartford του Κονέκτικατ.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα και στις 4 Ιουλίου 1975 (ανήμερα της γιορτή της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ0 ξεκίνησε το μεγάλο υπερατλαντικό ταξίδι για να μια καλύτερη τύχη για την οικογένειά του.

  Ο αείμνηστος ήταν νυμφευμένος με την Δέσποινα που απεβίωσε το 2016. Το ζεύγος έφερε στον κόσμο οκτώ παιδιά και αξιώθηκε να μεγαλώσει με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και τα 14 εγγόνια και 6 δισέγγονα.  

  Εργάστηκε σκληρά και με φιλότιμο και κατάφερε να ζήσει στο ακέραιο το αμερικανικό όνειρο. Η ευθύνη για την διενέργεια της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών «The Giuliano-Sagarino Funeral Home»  στο Brooklawn (511 Brook St. Rocky Hill, CT 06067)

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.