Κάρολ Κόντου – Carol Kondos (1942 – 2018)

  Η πρώην δασκάλα του Κατηχητικού Σχολείου της Ελληνορθοδόξου Κοινότητας της Αγίας Τριάδας στο Λόουελ της Μασαχουσέτης Κάρολ Κόντου (Carol Kondos) την Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Fairhaven Health Care Center» στο Λόουελ της Μασαχουσέτης, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

  Η σορός της το απόγευμα της Πέμπτης, 7ης Ιουνίου 2018, από τις 4.00 -8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Dracut Funeral Home», στη διεύθυνση, 2159 Lakeview Avenue, Dracut, ΜΑ, 01826

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Παρασκευής, 8ης Ιουνίου 2018 στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας στη διεύθυνση 62 Lewis St. Lowell, MA, 01854 και αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο κοιμητήριο «Westlawn Cemetery», στη διεύθυνση, 305 Boston Road, Lowell, MA 01854.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στην κοινότητα της Αγίας Τριάδας (Holy Trinity Greek Orthodox Church, 62 Lewis Street, Lowell, MA 01854).

  Ο θάνατός της καταλυπεί τον σύζυγό της Christo J. Kondos, τα παιδιά της Lisa και John McNulty, Louanne Theokas. τα εγγόνια Matthew McNulty, Sam McNulty και Angelo Theokas, τους κουνιάδους Γιώργο Κόντο και Ρένα Μονόξυλου, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στην Βοστώνη στις 30 Ιουνίου 1942 και προ 56 ετών παντρεύτηκε με τον ομογενή Χρήστο Κόντο (Christo J. Kondos) με τον οποίο έφεραν στον κόσμο δύο κορίτσια την Lisa και την Louanne.

  Το ζεύγος Κόντου ήταν επιχειρηματίες και είχαν δύο επιχειρήσεις το «O-Ray-O Sandwich Shop» και «L&L Food Store».

  Η αείμνηστη ήταν δασκάλα του Κατηχητικού Σχολείου της Ελληνορθοδόξου Κοινότητας της Αγίας Τριάδας στο Λόουελ της Μασαχουσέτης.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.