Η θρυλική ομάδα του Παγκυπρίου στέφθηκε πρωταθλήτρια του Cosmopolitan Soccer League

Οι πρωταθλητές ενώ πανηγυρίζουν για το κύπελλο. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η θρυλική ομάδα του Παγκυπρίου Συνδέσμου Αμερικής το βράδυ της Κυριακής στέφθηκε για μια ακόμη φορά πρωταθλήτια του Cosmopolitan Soccer League. Πρόκειται για το όγδοο Κύπελλο το οποίο χαροποίησε όχι μόνο τον Παγκύπριο Σύνδεσμο, αλλά και όλη την ομογένεια.

Η αήττητη πλέον ομάδα του Παγκυπρίου αναμετρήθηκε στον τελικό με την Cedar Star Academy Πρωταθλητής και κέρδισε 3 – 1 στα πέναλτι. Ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος.

Τα ηγετικά στελέχη του Παγκυπρίου Συνδέσμου και του αθλητικού τμήματος και οι θεατές αποθέωσαν τους παίκτες. Άνοιξαν σαμπάνιες και εξέπληξαν το κοινό με τον ενθουσιασμό τους.

Οι πρωταθλητές και τα στελέχη ενώ πανηγυρίζουν. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.

Ο γενικός γραμματέας Μαρτίνος Κυπριανού μιλώντας στις “Αναμνήσεις” εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατάκτηση ενός ακόμη τρόπαιου και μεταξύ άλλων τόνισε ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχει χρόνος για παναηγυρισμούς διότι την Πέμπτη η ομάδα θα δώσει μια ακόμη μάχη για το Κύπελλο της Αμερικής.

“Προσευχόμαστε όπως κάνουμε υπερήφανους τους ομογενείς και την γενέτειρά μας την Κύπρο και όπως συνεορτάσουμε τα δύο κύπελλα μαζί”, κατέληξε ο κ. Κυπριανού.

Η ομάδα σε μια αναμνηστική φωτογραφία με το λάβαρο του Παγκυπρίου και το κύπελλο. Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
Φωτογραφία: Ντίνος Αυλωνίτης.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.