Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) συζητούν γι αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι

0
54
Η αφίσα των διαλόγων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

ΑΘΗΝΑ. Με δεδομένη την πρωτόγνωρη συνθήκη που βιώνει η ανθρωπότητα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του ΙΣΝ ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2020 μια σειρά live webcast συζητήσεων για την κοινωνική αποστασιοποίηση, την ποιότητα της ενημέρωσης, την οικονομία, την τέχνη και τον τουρισμό. 

Την Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 20:00 οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ θέτουν εκ νέου ερωτήματα που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια και μετά το lockdown, και προβληματίζονται για το τι ακολουθεί παγκοσμίως. Ένα χρόνο μετά την συζήτηση των ΔΙΑΛΟΓΩΝ στην πλατεία Μαβίλη, τότε που η κοινωνική αποστασιοποίηση δεν είχε μπει ως όρος στη ζωή μας, οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ συναντούν τους ομιλητές σε μια αθηναϊκή ταράτσα για να αποχαιρετήσουν αυτό το παράξενο καλοκαίρι, και να θέσουν τα ζητήματα που θα καθορίσουν την χρονιά που ακολουθεί. 

Στους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ με θέμα «ΔΙΑΛΟΓΟΙ στο θέρος» συμμετέχουν οι:Γιώργος Αυγερόπουλος, Δημοσιογράφος, Κινηματογραφιστής, Ανδρέας Δρακόπουλος, Πρόεδρος του ΙΣΝ, Βασίλης Κεκάτος, Σκηνοθέτης, Λίνα Ρόκου, Δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Τζούμας, Ηθοποιός, Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Συγγραφέας.

Για να παρακολουθήσετε το επόμενο webcast των ΔΙΑΛΟΓΩΝ με τίτλο «ΔΙΑΛΟΓΟΙ στο θέρος», πραγματοποιήστε online εγγραφή εδώ: https://www.eventora.com/el/Events/snf-dialogues-2020-08/

Τους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ επιμελείται και συντονίζει η Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου.

Ακολουθήστε τη μηνιαία σειρά εκδηλώσεων «ΔΙΑΛΟΓΟΙ» μέσα από τα social media: www.facebook.com/SNFDialogues
www.instagram.com/snfdialogues

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.