Ελένη Βαστοπούλου – Helen Vastopoulos (1921 – 2019)

  0

  Η Ελένη Βαστοπούλου το γένος Τσιμεροπούλου (Helen Vastopoulos) την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 άφησε την τελευταία της πνοή στο Φορτ Λι της Νέας Ιερσέης σε ηλικία 97 ετών, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

  Η σορός της το απόγευμα της Τρίτης 8 Ιανουαρίου 2019 από τις 5.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Frank Patti & Kenneth Mikatarian Funeral Home στη διεύθυνση 327 Main Street, Fort Lee, NJ 07024.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τετάρτης, 9 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11.00 π.μ. στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου, στη διεύθυνση 51 Paramus Rd., Paramus, N.J. 07652 και ώρα 11 π.μ.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο κοιμητήριο George Washington Memorial Park στη συμβολή των οδών Paramus και Century Roads, Paramus, N.J.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Παρασκευούλα και Θεόδωρο Λιάκα, Καλλιόπη και Γεώργιο Πατρίκιο, τα εγγόνια, Σπύρο και Δήμητρα Λιάκα, Παύλο και Κιμ Λιάκα, Παναγιώτη και Αθηνά Πατρικίου, Σταματία και Γιάννη Τιμόθεο, τα δέκα δισέγγονα, τους κουνιάδους, τις κουνιάδες, α ανίψια και οι λοιποί συγγενείς εδώ, στον Καναδά, στην Ολλανδία και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε την 1η Απριλίου 1921 στην Καστοριά, ήταν παντρεμένη με τον αείμνηστο Πολ Βαστόπουλο και έφεραν στον κόσμο δύο κορίτσια την Παρασκευούλα και την Καλλιόπη.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στο Σύλλογο Καστοριέων Ομόνοια στη διεύθυνση (Kastorians Society “Omonia”, 150-28 14 Ave., Whitestone, N.Y. 11357.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.