Γρηγόρης Π. Κατσαρός – Gregory P. Katsaros (1976 – 2018)

  0

  Ο Γρηγόρης Π. Κατσαρός (Gregory P. Katsaros) την Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018, άφησε την τελευταία πνοή στο Στάμφορντ του Κονέκτικατ βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του τους συγγενείς και φίλους.

  Η σορός του το απόγευμα της Δευτέρας 25ης Ιουνίου 2018, από τις 5.00 – 8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Nicholas F. Cognetta Funeral Home & Crematory» στη διεύθυνση, 104 Myrtle Avenue, Stamford, CT, 06903. Στις 6.30 μ.μ. θα ψαλεί και το τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τρίτης, 26ης Ιουνίου 2018 και ώρα 10 π.μ. στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου 1230 Newfield Ave., Stamford, CΤ 06905.  

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο St. John’s RC Church, Darien.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τους γονείς του Παναγιώτη Κατσαρό και Πόπη Παχούλη, την αδελφή Χριστίνα Παχούλη, την ανιψιά, Σοφία Παχούλη, τους θείους τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο The Herren Project, c/o Hope for Recovery, P.O Box 131, Portsmouth, RI 02871

  Ο εκλιπών διακρινόταν για το σπάνιο του χαρακτήρα του και για την αγάπη για τους συνανθρώπους και είχε συμμετάσχει σε πολλές ιεραποστολές στην Αφρική για να μοιράσει τρόφιμα και ρουχισμό στα άπορα και ορφανά παιδιά.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.