Σάντρα Ψωμαδάκη Αλιμπέρτη – Sandra Psomadakis Alibertis (1924 – 2018)

  0

  H Σάντρα Ψωμαδάκη – Αλιμπέρτη (Sandra Psomadakis Alibertis) από το Covington, Va, το Σάββατο, 23η Ιουνίου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 94 ετών.

  Η σορός της το απόγευμα της Δευτέρας, 25ης Ιουνίου 2018, από τις  6-7 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Oakey’s North Chapel στη διεύθυνση 6732 Peters Creek Rd. Roanoke, VA 24019 και αμέσως μετά θα ψαλεί το τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τρίτης, 26ης Ιουνίου 2018 στις 11.00 π.μ. στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας στη διεύθυνση 30 Huntington Blvd NE, Roanoke, VA 24012. Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο Cedar Hill Cemetery.

  Ο θάνατός της καταλυπεί το γιο της Κώστα Αλιμπέρτης (Kostas J. Alibertis), τα ξαδέρφια Ψωμαδάκη, τα οποία κατοικούν στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, τα ξαδέρφια της στην Αθήνα, τη στενή της φίλη Ντενίς Λεγκ και την αναδεξιμιά της, Μαρία.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στην κοινότητα της Αγίας Τριάδας στη διεύθυνση 30 Huntington Blvd NE, Roanoke, VA 24012.

  Η εκλιπούσα είχε γεννηθεί στην Κωνσταντινούπουλη. Οι αείμνηστοι γονείς της Ιωάννης και Αικατερίνη Ψωμαδάκη έφεραν στον κόσμο και ένα άλλο παιδί, τον αείμνηστο Θεόδωρο Ψωμαδάκη και τον γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Η αείμνηστη είχε αποφοιτήσει από το Κολέγιο «Madison College» και είχε υπηρετήσει για τρεις περίπου δεκαετίες στην εισαγγελία Commonwealth Attorney’s Office in Alleghany County.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.