Γεώργιος Ζαργανάκης – George Zarganakis (1951 – 2018)

  0

  Ο Γεώργιος Ζαργανάκης (George Zarganakis), την Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα τη Πέμπτης, 3 Ιανουαρίου 2019 από τις 7.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ναό του Αγίου Γεωργίου στη διεύθυνση 30 East Forge Rd. Media, Pa 19063.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Παρασκευής, 4 Ιανουαρίου 2019 στον εν λόγω ναό και αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο «Media Cemetery», στη διεύθυνση 40 Kirk Ln, Media, PA 19063.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Olga, τον γιο του George Charles, τα θετά του παιδιά Christina και Agapios, Michael και Athena, τα εγγόνια Paul, Anastasia, Antonia, Amelie και Demitri, τα αδέλφια Stergios και Xanthi, Lefteris και Βrigitta, τα ανίψια Xanthi, George και Roula, Dimitrios και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο αείμνηστος γεννήθηκε στην Ελλάδα και το 1974 μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας. Όπως πολλοί συμπατριώτες του εργάστηκε στο χώρο των εστιατορίων και με την πάροδο του χρόνου απέκτησε τα δικά εστιατόρια.

  Ο Γεώργιος διακρινόταν για το σπάνιο του χαρακτήρα του και για την αγάπη για την οικογένειά του και την ομογένεια.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στην κοινότητα του Αγίου Γεωργίου: St. George Greek Orthodox church. 30 East Forge Rd. Media, Pa 19063.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών Vraim Funeral Home.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.