Γεώργιος Πιτ Φώτος – George Pete Fotos (1926 – 2019)

  0

  Ο παλαίμαχος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, επιχειρηματίας και εξαίρετος οικογενειάρχης Γεώργιος Πιτ Φώτος (George Pete Fotos) δεν υπάρχει πια ανάμεσά μας. Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, άφησε την τελευταία του πνοή στο στο Χάτινγκτον της Δυτικής Βιρτζίνια έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

  Η σορός του το πρωί της Τετάρτης, 13 Φεβρουαρίου 2019, από τις 9.00 – 10.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον ιερό ναό του του Αγίου Γεωργίου στη διεύθυνση 701 11th Ave Huntington, WV 25701. Αμέσως μετά θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

  Στη συνέχεια οι συγγενείς και οι φίλοι θα μεταβούν στο Κοιμητήριο «Woodmere Memorial Park» στη διεύθυνση 2701 Washington Blvd, Huntington, WV 25705 προκειμένου να παραστούν στον ενταφιασμό του.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Bess Nicholas Fotos, τα παιδιά του Peter George  και Angelica Fotos, Alexander George και Suzanne Fotos, Stratius George και Donna Fotos, τα εγγόνια Stephanie, Gloria, Rebecca, Elizabeth και Cory, Stratius, τα δισέδδονα Kayleigh, Ryan και Ellie, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο αείμνηστος ήταν γιος των Ελλήνων μεταναστών Pete και Carrie Fotos και μεγάλωσε στην πόλη του Χάτινγκτον. Ήταν παλαίμαχος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου και ιδιοκτήτης είτε και διαχειριστής πολλών επιχειρήσεων μεταξύ των οποίων και την «Huntington Piano & Organ Co.», επί της Washington Avenue.

  Ήταν απόφοιτος του Γυμνασίου του Χάτινγκτον και του Ωδείου του Σινσινάτι, ενώ υπήρξε κορυφαίος τεχνικός πιάνων αλλά και ταλαντούχος μουσικός. Ήταν μέλος της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου και διατέλεσε επί σειρά ετών διευθυντής της χορωδίας.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων να προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στην κοινότητα του του Αγίου Γεωργίου στη διεύθυνση 701 11th Ave Huntington, WV 25701.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών Reger Funeral Home & Cremation Services.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.