Γιώργος Μιχαήλ Σταθάκαρος – George Michael Stathakaros (1995 – 2018)

  0

  Ο Γιώργος Μιχαήλ Σταθάκαρος (George Michael Stathakaros) την Τετάρτη, 11η Ιουλίου 2018, απεβίωσε αιφνιδίως σε ηλικία 23 ετών βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του, τους συγγενείς και φίλους καθώς επίσης και τα μέλη της κοινότητας της Αγίας Τριάδας στο Κάντον Οχάιο.

  Η σορός του το πρωί της Δευτέρας, 16ης Ιουλίου 2018 από τις 10.00 – 11.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη διεύθυνση 4705 Fairhaven Ave NW Canton, OH 44709 και αμέσως μετά ο ιερατικός προϊστάμενος π. Ντάνιελ Ρότζιτς (Dr. Daniel Rogich) θα τελέσει τη νεκρώσιμη ακολουθία.

  Ο ενταφιασμός του θα λάβει χώρα αμέσως μετά στο Κοιμητήριο «Forest Hill Cemetery» στη διεύθυνση 4414 Cleveland Ave NW Canton, Stark County, Ohio, 44709.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τους γονείς του Μπιλ και Ντέμπι Σταθάκαρου (Bill and Debbie Stathakaros), τους παππούδες Ron και Susan Williams, τους θείους, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο χαροκαμένος πατέρας του Μπιλ Σταθάκαρος μιλώντας στις «Αναμνήσεις» επεσήμανε ότι μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουν τα πραγματικά αίτια και ότι δεν αποκλείεται να οφείλεται σε ανεύρυσμα της αορτής, είτε σε καρδιακή προσβολή.

  Ο Γιώργος γεννήθηκε και μεγάλωσε στους κόλπους της κοινότητας της Αγίας Τριάδας στο Κάντον Οχάιο και ήταν μέλος της Ελληνορθόδοξης Νεολαίας (GOYA). Ήταν ευσεβής και συμμετείχε στις εκδηλώσεις της νεολαίας και της ίδιας της κοινότητας. Ταυτόχρονα συμμετείχε στα τουρνουά μπάσκετ και στην ομάδα ποδοσφαίρου του Λυκείου.

  Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο εντάχτηκε στο Ναυτικό (Marine Corps) και ειδικεύτηκε στα ηλετρονικά. Σπούδαζε στη σχολή Twenty-Nine Palms, California Marine Base και απέσπασε αρκετά πιστοποιητικά.

  Μετά την αφυπηρέτησή του από το Ναυτικό άρχισε τις σπουδές του στο Kent State-Stark  στον τμήμα Ιστορίας.

  Ο πατέρας του Μπιλ Σταθάκαρος είχε γεννηθεί στο Κάντον Οχάιο, ενώ οι αείμνηστος πατέρας του Γιώργος κατάγονταν από το Νέος Ερινεός Αχαϊας και η αείμνηστη μητέρα του ήταν γεννημένη στην Αμερική.

  Ο εκλιπών ήταν ενάρετος και είχε μάθει την ελληνική γλώσσα και είχε επισκεφτεί τρεις φορές την γενέτειρα των παππούδων του

  Λάτρευε τους αναδόχους του τον αείμνηστο Pete και τη Marcia Karasarides

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους, όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά  στη μνήμη του στην GOYA of Holy Trinity Greek Orthodox Church 4705 Fairhaven Ave NW Canton, OH 44709

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.