Ντόρα Θεοδωρίδη – Φόστερ – Dora Theodoredis Foster (1918 – 2018)

  0

  Η Ντόρα Θεοδωρίδη – Φόστερ (Dora Theodoredis Foster) απεβίωσε τη Δευτέρα, 9η Ιουλίου 2018 και έναν μήνα πριν τα 100α της γενέθλια.

  Η σορός της το απόγευμα της Κυριακής, 15ης Ιουλίου 2018, από τις 5.00 – 7.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Billow Fairlawn Chapel», στη διεύθυνση 85 N. Miller Rd., Fairlawn, OH 44333 και στις 7.00 μ.μ. θα ψαλεί τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Δευτέρας, 16ης Ιουλίου 2018, στις 11.00 π.μ.  στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, στη διεύθυνση 4955 Glenwood Ave., Boardman, OH 44512.

  Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός της στο κοιμητήριο «Forest Lawn Cemetery» στη διεύθυνση 2580 Romig Rd, Akron, OH 44320.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Harriet και Dr. Nick Limbert, Suzanne, την νύφη Melissa Theodoredis, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου 1918 στο Easton, της Πεσνιλβάνια. Ήταν κόρη των αειμνήστων Δημητρίου και Ελευθερίας Θεοδωρίδη και είχε άλλα τέσσερα αδέλφια τους αειμνήστους Dorοthea Matis, Mitzi Faust, Nick και Emanuel Theodoredis.

  Μετά το γάμο της με τον αείμνηστο Stephen Foster μετακόμισαν στο Youngstown του Οχάιο όπου ασχολήθηκαν με τα κινηματοθέατρα και κατάφεραν να αποκτήσουν τρία μεταξύ των οποίων και το Uptown Theater.

  Αργότερα μετακόμισαν στο Άκρον Οχαϊο όπου διακρίθηκαν για τη κοινωνική και φιλανθρωπική τους δράση.

  Η αείμνηστη ήταν δραστήριο μέλος πολλών οργανώσεων μεταξύ των οποίων της Φιλοπτώχου Αδελφότητας του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου και των Θυγατέρων της Πηνελόπης, της γυναικείας οργάνωσης της ΑΗΕΠΑ.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στο Shriners Hospitals for children, One of a Kind pet rescue είτε στο St. Jude Children’s research Hospital.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.