Γεώργιος Δ. Μιχαλόπουλος – George D. Mihalopoulos (1940 – 2018)

  0

  Ο Γεώργιος Δ. Μιχαλόπουλος (George D. Mihalopoulos) την Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Δευτέρας, 27 Αυγούστου 2018, από τις 7.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «John F. Herron Funeral Home, στη διεύθυνση 458 Center Street, Bethlehem, PA 18018.

  Η Νεκρώσιμη Ακολουθία θα τελεστεί το πρωί της Τρίτης 28 Αυγούστου 2018, στις 10.00 π.μ. στο Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη διεύθυνση 319 S 20th St., Easton, PA 18042.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο «Cedar Hill Memorial Park Cemetery» στο Allentown, PA.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Ευσταθία Μιχαλοπούλου, τα παιδιά Διονύσιο και Μάρθα Μιχαλοπούλου, ‘Αννα – Μαρία και Χρίστο Πολιτσόπουλο, τα εγγόνια, John, Efstathia και George Politsopoulos, Efstathia, George και Maria Mihalopoulos, τον δισεγγονό Christos Politsopoulos, τη νύφη Μαρία Μιχαλοπούλου, τα ανίψια Dionysios και  Haralambos Mihalopoulos, τους κουνιάδους, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου 1940 στη Λαδικού, Λαμίας. Οι αείμνηστοι γονείς του Διονύσιος Μιχαλόπουλος και Μαρία το γένος Καλογεροπούλου τον γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Ήρθε στην Αμερική το 1970 και αγκυροβόλησε στο Ιστον Πενσιλβάνιας και ασχολήθηκε με τα εστιατόρια. Με την ακούραστη εργασία, με το επιχειρηματικό του δαιμόνιο και με το φιλότιμο κατάφερε να αποκτήσει τα δικά του εστιατόρια, μεταξύ των οποίων Miller’s Diner στο Northampton, Dockside Inn στο Catasauqua και Τhe Turn In Restaurant στο Bath.

  Ήταν δραστήριο μέλος και στέλεχος της κοινότητας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, της AHEPA και των άλλων ομογενειακών οργανώσεων.

  Ο εκλιπών ήταν γενναιόδωρος και έχει ευεργετήσει την εν λόγω κοινότητα και τα ευαγή ιδρύματα της Πενισιλβάνιας και τον ναό του Αγίου Δημητρίου στην ιδιαίτερη πατρίδα στη Λαδικού.

  Οι οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στην κοινότητα: Annunciation Greek Orthodox Church: 319 S 20th St., Easton, PA 18042.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.