Φωτεινή Μακρυγιάννη – Fotini Makrigiannis (1934 – 2019)

  0

  Η Φωτεινή Μακρυγιάννη (Fotini Makrigiannis) την Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 84 ετών έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

  Η σορός της το πρωί της Δευτέρας, 11 Φεβρουαρίου 2019, από τις 10.30 – 11.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στη διεύθυνση 600 East Blvd., Charlotte, NC  28203. Αμέσως μετά θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία στον εν λόγω ναό.

  Ο ενταφιασμός της θα λάβει χώρα στο Κοιμητήριο Evergreen Cemetery.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τον αδελφό της Δημήτριο Μακρυγιάννη και τη σύζυγό του Ελένη, την κουνιάδα Μπέσυ Μακρή, τον αναδεξιμιό Γιώργο Κουτσόπουλο, τα ανίψια τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η αείμνηστη γεννήθηκε στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας και ήταν κόρη των αειμνήστων Παναγιώτη και Αικατερίνης Μακρυγιάννη. Ήταν διακεκριμένο μέλος της κοινότητας του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας, καθώς επίσης και του Συλλόγου Μεγαλοχωριτών.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στα Panagia Prousiotissa Chapel, c/o Evrytanian Association, 121 Greenwich Rd, Charlotte, NC  28211 είτε στο Τhe Renovation Fund at Holy Trinity Greek Orthodox Cathedral, 600 East Blvd., Charlotte, N.C. 28203.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών Hankins & Whittington Funeral Service (www.hankinswhittington.com)

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.