‘Εβελιν Τριάντου – Evelyn Triantos (1922 – 2018)

  Κερί.

  H Εβελιν Τριάντου το γένος Καζάκου (Evelyn Triantos) την Τρίτη, 15 Μαϊου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της.

  Οι συγγενείς και οι φίλοι το πρωί της Παρασκευής, 18ης Μαϊου 2018 από  τις 9.00 -10.30 π.μ. θα συγκεντρωθούν στο Γραφείο Τελετών Vander Plaat Memorial Home, στην διεύθυνση 113 South Farview Avenue, Paramus, NJ, 07652 για το καθιερωμένο προσκύνημα.

  Στην συνέχεια θα μεταβούν στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου, στην διεύθυνση 51 Paramus Road, Paramus, N. J. Προκειμένου να παρακολουθήσουν τη νεκρώσιμη ακολουθία την οποία θα ψάλει ο ιερατικός προϊστάμενος, π. Ανάργυρος Σταυρόπουλος.

  Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός της στο κοιμητήριο «George Washington Memorial Park» στο Παράμους της Νέας Ιερσέης.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε το 1922 και ήταν νυμφευμένη με τον αείμνηστο Πίτερ Τριάντο με τον οποίο είχαν φέρει στον κόσμο δύο παιδιά την Ανν Μπαρέτ, που διαμένει στο Prompton Lakes και τον αείμνηστο Φίλιππα Τριάντο (Philip Triantos).

  Αρχικά διέμενε στο Πάτερσον της Νέας Ιερσέης και τα τελευταία χρόνια στο Γουέιν (Wayne) της ίδιας πολιτείας.

  Είχε εργαστεί στο «Marketing Advertising Promotions, Inc.» στο Fairfield και ήταν δραστήριο μέλος της κοινότητας και της Φιλοπτώχου Αδελφότητας της κοινότητας του Αγίου Αθανασίου στο Παράμους της Νέας Ιερσέης.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.