Ευαγγελία Καράση – Evangelia Karasis (1937 – 2018)

  0

  H Ευαγγελία Καράση (Evangelia Karasis) την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της.

  Η σορός της το απόγευμα της Τετάρτης, 19 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 4.00 – 7.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Joseph W. Sorce Funeral Home», στη διεύθυνση 728 West Nyack Rd., West Nyack, NY 10994.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Πέμπτης, 20 Σεπτεμβρίου 2018, στις 10.00 π.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη διεύθυνση 1 Marycrest Rd., West Nyack, NY 10994.

  Ο ενταφιασμός της θα λάβει χώρα στο κοιμητήριο «St. Anthony’s Cemetery»

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της William και Lisa Karasis, τα εγγόνια Sofia και Andonios Karasis, τον αδελφό Spyros Gousias, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ, στη Βόρειο Ήπειρο και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα ήταν σύζυγος του αείμνηστου Αντώνη Καράση πρώην ταμία της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά και συνάμα ταμία του ιστορικού συλλόγου Βορειοπειρωτών «Πύρρος» και έχει προσφέρει τις υπηρεσίες τόσο στους προαναφερόμενους φορείς όσο και στο γυναικείο τμήμα «Θυγατέρες της Ηπείρου».

  Εξ άλλου τα μηνύματα που ανάρτησαν στο Face Book η πρώην πρόεδρος των Θυγατέρων της Ηπείρου Ειρήνη Τσούκα και τα άλλα στελέχη των Ηπειρωτών έρχονται να μας υπενθυμίσουν ότι η εκλιπούσα συμμετείχε σε όλους τους αγώνες για το Βορειοηπειρωτικό και τα άλλα εθνικά μας θέματα.

  Η αείμνηστη γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 1937. Οι γονείς της George και Paraskevi Gousias έφεραν στον κόσμο άλλα δύο παιδιά τον Σπύρο και τον αείμνηστο Βασίλειο και τα γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Ήταν νυμφευμένη με τον Αντώνιο Καράση με τον οποίο έφεραν στον κόσμο δύο παιδιά, τον William και την αείμνηστη Sylvia. Τα πρώτα χρόνια ασχολήθηκε με την ανατροφή των παιδιών της και όταν τα παιδιά της μεγάλωσε εργάστηκε στην εταιρεία «Mary Kay Cosmetics».

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους, όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στον Οίκο Ευγηρίας του Αγίου Μιχαήλ στη διεύθυνση 3 Lehman Terrace, Yonkers, N.Y. 10705.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.