Γεώργιος Χ. Πάρας – George C. Paras (1948 – 2018)

  0

  Ο θρυλικός δικαστής Γεώργιος Χ. Πάρας (George C. Paras) την Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Τετάρτης, 19ης Σεπτεμβρίου 2018 από τις 1.00 – 8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Burns Funeral Home» στη διεύθυνση 10101 Broadway, Crown Point, IN.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Πέμπτης, 20 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10.00 π.μ. στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη διεύθυνση 8000 Madison St., Merrillville, IN.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο Ridgelawn Cemetery.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Catheron A. Paras, τα παιδιά Phillip G. Paras, Deanna Paras, Christos G. και Amanda Paras, τα εγγόνια George C. Paras II και Theodora Paras, τα αδέλφια Steve και Carol Zaharias, Irene Santos, τα ανίψια Dino και Connie Tripodis, Maria Atsas, Dr. George και Nerrin Zaharias, Diana και Steven Burlingame, John και Kim Christos, Chris και Panorea Zacharias, Helene και John Tripodis, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1948 και ήταν γιος των αειμνήστων Χρήστου και Μαρίας Παρασκευοπούλου.

  Το 1974 αποφοίτησε από το Valparaiso University και το 1980 αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή «Birmingham School of Law» και άρχισε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως δικηγόρος στον τομέα των τραυματισμών  (personal injury law practice).

  Από το 1986 έως το 1996 διετέλεσε διαιτητής στο δικαστήριο Gary City Court, ενώ από το 1996 έως το 2011 διετέλεσε δικαστής του Merrillville Town Court. Την ίδια περίοδο διετέλεσε και επίτροπος του δικαστηρίου δοκιμαστικής υπηρεσίας (Probate Commissioner of the Lake Circuit Court).

  Από το 2011 έως το 2016 διετέλεσε δικαστής του Lake Circuit Court και έχει αναλάβει αρκετές πολύπλοκες και πολύκροτες υποθέσεις.

  Ο εκλιπών διακρινόταν για το σπάνιο του χαρακτήρα του, για την ευθυκρισία, για το φιλότιμο και την εντιμότητά του και έχει βραβευτεί για τη συνεισφορά του στη Δικαιοσύνη και κατ’ επέκταση στην τοπική κοινωνία και στην ομογένεια.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο The Cutting Edge Foundation, dedicated to providing funding for revolutionary surgical procedures and research to advance the art of surgery, founder Dr. Enrico Benedetti. www.thecuttingedgefoundation.org or 401 N. Wabash Ave, 44A, Chicago, IL 60611.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.