Οι πρόσφατες εκλογές της Ομοσπονδίας είναι παράνομες για τους παρακάτω λόγους:

  1. Δεν είναι συμβατές έστω και με το πειραγμένο και ραμμένο στα μέτρα ορισμένων παραγόντων της Ομοσπονδίας καταστατικό.
  2. Δεν έγινε ο ενδελεχής οικονομικός έλεγχος των λογιστικών βιβλίων της Ομοσπονδίας πριν να γίνουν οι παράνομες εκλογές.
  3. Η πλειοψηφία των τέως Προέδρων της Ομοσπονδίας διαφωνούσε με το δίκιο της για την διεξαγωγή των πρόσφατων παράνομων εκλογών.
  4. Δεν έγινε ποτέ ο έλεγχος των συμμετεχόντων συλλόγων αν πληρούν τους όρους δικαιώματος ψήφου.
  5. Οι εκπρόσωποι των συλλόγων σφραγίδων δεν είχαν το δικαίωμα ψήφου στις παράνομες εκλογές.
  6. Οι δεκάδες σοβαρές καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες δεν διερευνήθηκαν ποτέ προεκλογικά.
  7. Η “απαγωγή” των διαφόρων ντοκουμέντων/παραστατικών της Ομοσπονδίας και η προσχηματική φύλαξη τους από δυο τέως Προέδρους της στο σπίτι τους, για να μην βγουν στην δημόσια φόρα προεκλογικά, είναι παράνομη. 
  8. Η επιλεκτική διαγραφή των αρχείων από τα computers της Ομοσπονδίας, για να χαθούν τα ίχνη των οικονομικών ατασθαλιών ήταν και παραμένει εγκληματικά παράνομη.
  9. Οι παράνομες εκλογές έγιναν με την συμμετοχή της πλειοψηφίας εκπροσώπων συλλόγων (σφραγίδων και άλλων ασύμβατων με τα εκλογικά κριτήρια του καταστατικού ) φιλικά προσκείμενων στους διαχρονικά γνωστούς παράγοντες της Ομοσπονδίας, που την έφτασαν στα τωρινά της διοικητικά χάλια. 
  10. Η ηχηρή απουσία συμμετοχής των σοβαρών συλλόγων στις πρόσφατες παράνομες εκλογές, αποδεικνύει περίτρανα πως δεν είναι αποδεκτές από την συντριπτική πλειοψηφία της Ομογένειας μας.

Όλοι μας καταλαβαίνουμε τώρα ότι πρόκειται για μια προσπάθεια κουκουλώματος των οικονομικών ατασθαλιών που έλαβαν χώρα στην Ομοσπονδία, μέσου των πρόσφατων παράνομων εκλογών. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια που ξεβρακώνει δημόσια τους εμπλεκόμενους παράγοντες της Ομοσπονδίας, γιατί δεν σεβάστηκαν την δημοκρατική πλειοψηφική θέληση της Ομογένειας μας, για την μη διεξαγωγή των παράνομων εκλογών πριν την ολική κάθαρση της.


Εν κατακλείδι, από ότι φαίνεται το όλο θέμα βαίνει ολοταχώς προς “δικαστική ανακούφιση” με ότι κακό αυτό συνεπάγεται για την συνοχή της Ομοσπονδίας και το μέλλον της. Πολύ φοβάμαι πως με την πρόσφατη κατάθεση των δεκάδων γραπτών καταγγελιών περί οικονομικών ατασθαλιών στον εισαγγελέα, εις βάρος συγκεκριμένων παραγόντων της Ομοσπονδίας, μάλλον οδεύουμε προς το κλείσιμο της. Εύχομαι ολόψυχα να κάνω λάθος. 
Με σεβασμό στην Ομογένεια μας,
Αχιλλέας Λυγγέρας.

Υ.Γ. Καλό θα ήταν να ακουστούν δημόσια και άλλες Ομογενειακές φωνές εμπνευσμένες από την παρακάτω ρήση:

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.