ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Επέστρεψε στις νίκες και πρόκριση στα τελικά του κυπέλου US Amateur Cup η ιστορική ομογενειακή ομάδα Greek American. Ο αγώνας κυπέλου του Greek American εναντίον της Zum Schneider διεξήχθη σε συνθήκες παγετού με τσουχτερό κρύο και δυνατό αέρα.

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες επηρέασαν την απόδοση και των δύο ομάδων. Η ομογενειακή ομάδα έδειξε σημάδια ελαφράς υπεροχής και δημιούργησε ανοίγματα και ευκαιρίες να σκοράρει αλλά χωρίς τελικό αποτέλεσμα. Ο κακνονικός αγώνας έληξε ισόπαλος με 0 – 0.

Η ταξιαρχία του Σταυρου Ζωμόπουλου κατέβηκε ανανεωμένη και ξεκούραστη στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν αλλά αυτό που δεν κατόρθωσε να πετύχει κατά τη διάρκεια του κανονικού αγώνα το κέρδισε με τη διαδικασία των πέναλτι. Πιο εύστοχη και τυχερή η Ελληνική ομάδα πέρασε στον τελικό με 4 – 2 στα πέναλτι.

Η ομάδα του Greek American θα αντιμετωπίσει στον τελικό κυπέλου, US Amateur Cup, τους σκληροτράχηλους Ιρλανδούς Lansdowne Bhoys την Πέμπτη 18 Μαρτίου 8 το βράδυ στο στάδιο Tibbetts Brook field στο Yonkers.

Φωτογραφία: Ευγενική προσφορά του Greek American
Φωτογραφία: Ευγενική προσφορά του Greek American
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.