ΕΟΤ και Υπ. Τουρισμού στηρίζουν το Προολυμπιακό Τουρνουά

0
Η αφίσα του τουρνουά. Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Το Προολυμπιακό Τουρνουά αρχίζει στις 2 Ιουλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και αρωγοί της προσπάθειας της ΕΟΚ και της Εθνικής Ομάδας για τη διοργάνωση και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ο ΕΟΤ και το Υπουργείο Τουρισμού.

Ο ΕΟΤ είναι επίσημος Institutional Partner και με τον δικό του τρόπο θα στηρίξει τον Βασίλη Σπανούλη και τους παίκτες του στην προσπάθεια να φτάσουν από το Φάληρο ως το Παρίσι 2024!

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος τόνισε: «Το Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ είναι ένα πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός, αλλά όχι μόνο τέτοιο. Οι Εθνικές ομάδες άλλων πέντε χωρών, εκτός από της Ελλάδας, θα έρθουν στη χώρα μας με τους αθλητές μεγάλου βεληνεκούς που θα συγκεντρώσουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον, ενώ και πολλοί άνθρωποι από αυτές τις χώρες θα ταξιδέψουν για να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες. Η συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με τον ΕΟΤ είναι η ένωση δυνάμεων για την καλύτερη δυνατή προβολή της Ελλάδας εκτός συνόρων με αφορμή ένα πολύ μεγάλο τουρνουά μπάσκετ. Είμαστε χαρούμενοι που θα πορευτούμε μαζί σε σημαντικές δράσεις και βέβαιοι για το θετικό αποτέλεσμα σε όλα τα επίπεδα». 

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.