Ηλίας Α. Γρίβας – Elias A. Grivas (1933 – 2018)

  0
  58

  Ο Ηλίας Α. Γρίβας (Elias A. Grivas) το Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του, τους συγγενείς και φίλους.

  Η σορός του το απόγευμα της Τετάρτης 11ης Ιουλίου 2018, από τις 4.00 – 7.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών M.R.LAURIN FUNERAL HOME, στη διεύθυνση 295 Pawtucket St. Lowell, ΜΑ, 01854.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί την Πέμπτη, 12η Ιουλίου 2018 στις 11.00 π.μ. στον Αντιοχιανό ναό του Αγίου Γεωργίου στη διεύθυνση 44 Bowers St, Lowell, Ma 01854.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο Westlawn Cemetery στη διεύθυνση 1375 Gorham St, Lowell, MA 01852.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Αθανασία Γρίβα το γένος Αδαμοπούλου, τα παιδιά Αθανάσιο Γρίβα, Βούλα και Νίκο Μανώλη, τα εγγόνια Τιμ Μανώλη και την αρραβωνιαστικιά Σοφία Κυζιρίδη, Ηλία και Elaina Μανώλη, τα αδέλφια Γιώργο και Δέσποινα Γρίβα, Βασιλική Νεοφώτιστου, Μαρία και Ηλία Ζήτη, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 1933 στο Γεωργίτσι Λακωνίας. Οι αείμνηστοι  γονείς του Αθανάσιος Γρίβας και Σταυρούλα το γένος Γιάνναρη, έφεραν στον κόσμο τέσσερα παιδιά, τον Ηλία, τον Γιώργο, την Βασιλική και τη Μαρία και τα μεγάλωσαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Το 1956 ήρθε για μια καλύτερη τύχη στο Μόντρεαλ του Καναδά. Το 1973 ήρθε με την οικογένειά του στις ΗΠΑ και αγκυροβόλησαν στο Ντράκετ της Μασαχουσέτης. Με τη σκληρή εργασία και το δαιμόνιο της φυλής μας κατάφερε να αποκτήσει τις δικές του επιχειρήσεις μεταξύ των οποίων και τα «Commercial Cleaning» and «Alpha Sporting Goods».

  Ασχολήθηκε όσο ελάχιστοι με τα κοινά και με τις ομογενειακές οργανώσεις. Υπηρέτησε με πάθος την AHEPA, το Σύλλογο Λακώνων του Λόουελ και με τη γενναιοδωρία του ευεργέτησε τα ευαγή ιδρύματα της ομογένειας και της γενέτειρας.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο Ίδρυμα της οικογένειας του Νίκου Μανώλη (Manolis Family Foundation, 1067 Lakeview Ave. Dracut, MA. 01826).

  - Advertisement -

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.