“Εφυγε” 44χρονος ομογενής – Συγκινεί η μαντινάδα του θείου του

0
527
Ο 44χρονος Φίλιππος Σαρδέλας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. (https://www.cretalive.gr/) Έδωσε τη δική του μάχη δύο μήνες διασωληνωμένος στην εντατική αλλά δεν τα κατάφερε ένας 44χρονος ομογενής που σήμερα δυστυχώς άφησε στην τελευταία του πνοή.

Ο λόγος για τον Φίλιππο Σαρδέλα, που κατέληξε στις ΗΠΑ και με τον θάνατο του σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του και σε όλους όσους τον γνώριζαν.

Θλίψη και στον τόπο καταγωγής της μητέρας του, Νεφέλης Χαρούλας Σμαργιανάκη, στην Επισκοπή ενώ και οι συγγενείς του βυθίστηκαν στο πένθος.

Σπαρακτικό μάλιστα  είναι και το “αντίο” του θείου του, γνωστού Ηρακλειώτη επί χρόνια προέδρου του Συλλόγου Πολιτιστικής Αναπτύξεως Ηρακλείου, Νίκου Φλεμετάκη που τον αποχαιρετά με μια μαντινάδα και ένα συγκινητικό κείμενο.

Γράφει συγκεκριμένα:

Ο ΧΑΡΟΣ  ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΤΩ (Ν) ΒΑΓΙΩ ΑΝΗΜΕΡΑ ΕΠΑΨΕ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ !!!
Δεν λυπήθηκε τα νιάτα σου ,τη Μάνα σου , την πολυμελή οικογένειά σου , τις τόσες σου προσπάθειες και κόπους για τη δημιουργία τόσων  αξιόλογων επιχειρήσεων εστίασης στο Μέρυλαντ των ΗΠΑ,  Αγαπημένε μου ανιψιέ Φίλιππα και ξημερώματα μέρας  των Βαΐων, (25 τ΄’ Απρίλη 2021 ), ήρθε γελαστός και σε ξύπνησε από τον δίμηνο ύπνο σου και σου είπε να τον ακολουθήσεις σε μια άλλη πόλη, όπου ζωή δεν υπάρχει και ούτε κελάηδημα πτηνού  χαροποιεί με μουσικά ακούσματα τις ανθρώπινες αισθήσεις . Τη Νεκρά Πολιτεία!!!!  όπου δεν υπάρχει πόνος, που τόσο πολύ βίωσες από τον επάρατο κωρονοϊό  , λύπη και στεναγμός , αλλά μια ζωή αιώνια.  
Εκεί  όπου θα συναντήσεις τον Πατέρα σου ,τη Μάνα μου και τόσους άλλους συγγενείς .
Ας είναι αναπαυμένο το κουρασμένο σώμα σου γλυκέ μου Φίλιππα
Πάντα εγώ θα σ αγαπώ, έστω κι αν δεν σε βλέπω
γιατί πολλά  μας δέσανε ,κι ώστε να ζω θα πλέκω”

Η κηδεία του 44χρονου θα γίνει στις ΗΠΑ.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.