Ανίτα Ο. Νικολαϊδη – Anita O. Nicolaides (1940 – 2018)

  0

  H Ανίτα Ο. Νικολαϊδη το γένος Ξάνθου (Anita O. Nicolaides, nee Xanthos) την Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 78 ετών στο νοσοκομείο Jennersville Regional Hospital, έχοντας στο πλευρό την οικογένειά της.

  Η σορός της το απόγευμα της Πέμπτης, 6 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 6.00 – 8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ναό του Αγίου Γεωργίου, στη διεύθυνση 30 E. Forge Rd., Media, PA 19063.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Παρασκευής, 7ης Σεπτεμβρίου 2018 στις 10.00 μ.μ. στον εν λόγω ναό.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο «Oxford Cemetery».

  Ο θάνατός της καταλυπεί το σύζυγό της Thomas P. Nicolaides, τα παιδιά Michael P. Και Laura Nicolaides), Steven T. και Roberta Nicolaides (Roberta), Christine A. Nicolaides και Edward Hesling, Paula M. Nicolaides και David Poplos, τα αδέλφια Philip και Judy Xanthos τα 14 εγγόνια και τα 13 δισέγγονα, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στο Λονγκ Αϊλαντ της Νέας Υόρκης. Οι αείμνηστοι γονείς της Κώστας Ξάνθος και Αθηνά – Στέλλα, το γένος Παναγάκου την γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας. Το 1957 αποφοίτησε από το λύκειο Culver City High School της Καλιφόρνια και για τριάντα περίπου χρόνια διετέλεσε προϊστάμενη γυναικολογικού ιατρείου και μια δεκαετία εργάστηκε στο Riddle Memorial Hospital.

  Η εκλιπούσα ήταν μέλος της κοινότητας του Αγίου Γεωργία στη Media PA, καθώς και των Θυγατέρων της Πηνελόπης.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στο American Autoimmune Related Disease Association, Inc. (www.aarda.org) είτε στο ναό του Αγίου Γεωργίου στη  διεύθυνση to the above church.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών «White-Luttrell Funeral Home»

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.