Δύο μήνες νωρίτερα και 11 απευθείας πτήσεις για την Ελλάδα από 8 αεροδρόμια των ΗΠΑ

0
Ένα από τα αεροπλάνα της United Airlines.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά και από οκτώ διαφορετικά αεροδρόμια των ΗΠΑ ξεκινούν τις απευθείας πτήσεις για την Ελλάδα οι αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες Delta Airlines, United Airlines και American Airlines

American Airlines. Αρχικά θα πραγματοποιούνται 11 πτήσεις, ενώ την περίοδο αιχμής της τουριστικής σεζόν θα εκτελούνται 14 απ’ ευθείας πτήσεις.

Την χαρμόσυνη είδηση μοιράστηκε με τα ομογενειακά μέσα ενημέρωσης ο διευθυντής του ΕΟΤ Αμερικής και Καναδά Κωνσταντίνος Χαροκόπος.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του κ. Χαροκόπου: «Κατόπιν ενημέρωσης μας από τον Υπουργό Τουρισμού κο Βασίλειο Κικίλια, η νέα ταξιδιωτική οδηγία για τους επισκέπτες  από Η.Π.Α. θα απαλλάσσει τους πλήρως εμβολιασμένους έναντι του κορονοϊού από την υποχρέωση επίδειξης αρνητικού τεστ και αυτό αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για τον ελληνικό τουρισμό.

Λόγω της δημοτικότητας της Ελλάδας και του χειρισμού της στην πανδημία έχει γίνει ένας από τους πιο επιθυμητούς προορισμούς για την αμερικανική αγορά, γι’ αυτό φέτος, περισσότερο από ποτέ, έχουμε προγραμματίσει έντεκα ημερήσιες (11) απευθείας πτήσεις  που αναμένεται κατά την διάρκεια της υψηλής περιόδου να αυξηθούν σε δεκατέσσερεις (14).

Στο πλαίσιο αυτό, οι πτήσεις από Η.Π.Α. προς Ελλάδα θε ξεκινήσουν στις 7 Μάρτιου 2022, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά,  από οκτώ (8) αμερικανικά αεροδρόμια ως ακολούθως;

Delta Airlines: από 7 Μαρτίου από JFK, Atlanta και Boston

United Airlines: από 1η Απριλίου από Newark και Washington Dulles

American Airlines: από 7 Απριλίου από JFK, Chicago και Philadelphia

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.