Δέσποινα (Σαλμά) Σαββίδη – Despina (Salmas) Savides (1922 – 2018)

  0

  Η Δέσποινα Σαββίδη, το γένος Σαλμά (Despina (Salmas) Savides) το Σάββατο, 16η Ιουνίου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

  Η σορός της το απόγευμα της Παρασκευής, 22η Ιουνίου 2018, από τις 5.00 – 8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «H.L. Farmer & Sons Funeral Home», στη διεύθυνση, 106 Summer St., Haverhill, ΜΑ, 01830.

  Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί του Σαββάτου, 23 Ιουνίου 2018 στις 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στη διεύθυνση, 154-156 Winter Street, Haverhill, ΜΑ, 01830.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο «Linwood Cemetery» στη διεύθυνση, 51 Mill St. Haverhill, MA 01830.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Michael (Mike) και Mary Savides, Nicholas (Nick) Savides και την φίλη του Zoey O’Toole, τα εγγόνια Athena Savides, Kimberly Savides και Christine Savides, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα είχε γεννηθεί στο Χέβερχιλ της Μασαχουσέτης. Οι αείμνηστοι γονείς της Anastes and Elaine (Mirmigelis)Salmas έφεραν στον κόσμο άλλα πέντε παιδιά, τους αειμνήστους James Salmas, Thelma Christopher, Mary Rallis, Angelina”Angie” Chipouras και Theodora “Dora” Karabetsos.

  Ήταν νυμφευμένη με τον αείμνηστο Christos “Chris” Savides, με τον οποίο έζησαν μαζί 56 χρόνια και μόνο ο χάρος κατάφερε να τους χωρίσει.

  Ήταν κάτοικος της Ουάσινγκτον, της Ιντιάνα, Νέας Ιερσέης, του Κονέκτικατ και τα τελευταία χρόνια του Χέβερχιλ Μασαχουσέτης.

  Για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες δίδαξε εθελοντικά στα κατηχητικά σχολεία του Αγίου Γεωργίου στο Πίσκαταγουέι της Νέας Ιερσέης, καθώς επίσης και της Αγίας Τριάδας στο Μπρίτζπορτ του Κονέκτικατ. Τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος της κοινότητας και της Φιλοπτώχου Αδελφότητας της κοινότητας των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Χέβερχιλ Μασαχουσέτης.

  Κατά την διάρκεια του Δευτέρου Πολέμου υπηρέτησε στο Navy WAVES (Women Accepted for Volunteer Emergency Service).

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της  στον Ιερό Ναό των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στη διεύθυνση, 154-156 Winter Street, Haverhill, ΜΑ, 01830.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.