Κωνσταντίνος “Γκας” Ράπτης – Constantinos “Gus” Raptis (1953 – 2018)

  Ο Κωνσταντίνος (Γκας) Ράπτης (Constantinos “Gus” Raptis) την Κυριακή, 6 Μαϊου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «St. Elizabeth Boardman Health Center», όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

  Η σορός του το απόγευμα της Τετάρτης, 9 Μαϊου 2018, από τις 4-7 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Wasko Funeral Home» (216 Coitsville Road Campbell, OH 44405), όπου ο π. Στηβ Ντένας θα ψάλλει το τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής του.

  Οι συγγενείς κα οι φίλοι το πρωί της Πέμπτης  10 Μαϊου 2018 θα συγκεντρωθούν στον ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Κάμπελ Οχάιο (401 12th Street Campbell, OH 44405), όπου από τις 9.30 -10 π.μ. θα  λάβει χώρα προσκύνημα και αμέσως μετά ο π. π. Σταύρος Ντίνας θα ψαλεί τη νεκρώσιμη ακολουθία.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τα παιδιά του Peter και Shannon Raptis, τα εγγόνια Alyssa Marie και Anthony Michael, τις αδελφές Christine Abu-Enjeela και Calliope Galouzis, τα ανίψια και τα ξαδέλφια εδώ και στην Ελλάδα. 

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 27 Μαϊου 1953 στην Κάλυμνο της Ελλάδας. Οι αείμνηστοι γονείς του Πέτρος και Αννα Νταβέλη – Ράπτη έφεραν στον κόσμο άλλα τέσσερα παιδιά, την Χριστίνα και την Καλλιόπη και τους αειμνήστους Μιχάλη και Αλεξ και τα γαλούχησαν με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Ηρθε σε παιδική ηλικία στην Αμερική και το 1971 αποφοίτησε από το λύκειο Campbell Memorial High School. Τα πρώτα χρόνια εργάστηκε ως χειριστής γερανών, ενώ τα τελευταία χρόνια απέκτησε το εστιατόριο «Gus’s Lounge» στην 12η Οδό στο Κάμπελ Οχάιο.

  Ο εκλιπών, όπως ανέφεραν οι συγγενείς και οι φίλοι λάτρευε την μοτοσικλέτα Harley-Davidsons και τα κλασσικά αυτοκίνητα, αλλά περισσότερο από όλα λάτρευε τα παιδιά και τα εγγόνια του

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.