Ελισάβετ “Μπέτι” Ζαζοπούλου – Elizabeth “Bette” Zazopoulos (1922 – 2018)

  Η Ελισάβετ (Μπέτι) Ζαζοπούλου (Elizabeth “Bette” Zazopoulos) άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «High Pointe Hospice House» σε ηλικία 96 ετών έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

  Οι συγγενείς και οι φίλοι το πρωί της Τετάρτης 9 Μαϊου 2018 από τις 10-11.00 π.μ. θα συγκεντρωθούν στον Ελληνορθόδοξο Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην διεύθυνση (154 Winter St. Haverhill, MA, 01830), προκειμένου να προσκυνήσουν την σορό της και εν συνεχεία να παρακολουθήσουν την νεκρώσιμη ακολουθία.

  Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο «Linwood Cemetery» στην διεύθυνση 51 Mill St. Haverhill, MA 01830.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στην μνήμη της στην κοινότητα των Αγίων Αποστόλων αποστέλλοντας τις επιταγές τους στην διεύθυνση Holy Apostles Sts. Peter & Paul Greek Orthodox Church, 154 Winter St. Haverhill, MA, 01830.

  Η εκλιπούσα ήταν κόρη του Χρήστου και της Κλεώνης Ζαζοπούλου (Chris and Cleona Zazopoulos) και είχε γεννηθεί το 1922 στο Χάβερβιλ της Μασχουσέτης. Μετά την αποφοίτησή της από το Κολέγιο «Vesper George School of Arts» της Βοστώνης άνοιξε την δική της μπουτίκ στο σπίτι της.

  Μερικά χρόνια αργότερα αποφάσισε να ασχοληθεί με το ελληνικό παντοπωλείο «Radio Market» το οποίο είχε ιδρύσει ο πατέρας της το 1916. Η εκλιπούσα κατάφερε να το εδραιώσει και να το αναπτύξει. Το 1984 αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί και να πουλήσει το κατάστημα.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα ανίψια της Chris και Elizabeth Scliris, Alex Scliris και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η οικογένεια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για την εξαδέλφη της Cindy Mendonsa η οποία της συμπαραστάθηκε και στάθηκε στο πλευρό της τα τελευταία χρόνια.

  Η εκλιπούσα είχε και μια άλλη αδελφή την Electra “Peewee” Scliris, η οποία απεβίωσε έξι μέρες νωρίτερα από την ίδια, τον γαμπρό της Louis Scliris που απεβίωσε το 2016 και τον ανιψιό της George Scliris που απεβίωσε το 1993.

  Η ευθύνη για την διοργάνωση της κηδείας της έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών Farmer & Sons Funeral Homes & Cremation Services http://www.farmerfuneralhomes.com.

  -Advertisement / Διαφήμιση-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.